Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Számotokra égő lenne, ha randira egy pasi nyomógombos telefont vinne magával?
Figyelt kérdés
Pl étterembe kitenné az asztalra.2023. aug. 21. 18:49
31/88 anonim válasza:
30 Az lenne a normális, ha postagalambot küldenél. Nem tudtad? Pusztuljon a technológia.
32/88 anonim válasza:
#31 Az lenne a normális, ha életben tudnál maradni okostelefon nélkül is.
33/88 anonim válasza:
Még egyszer: életben lehet maradni, de kényelmesebb vele. Aki lemond a kényelemről a menőzés miatt, az ne is akarjon randizni.
34/88 anonim válasza:
32
Életben tudok maradni. Ahogy villamos nélkül is el tudok jutni a munkahelyemre, csak hosszadalmasabb, fárasztóbb és kényelmetlenebb.
Én meg nem vagyok idióta, hogy a saját dolgomat megnehezítsem. Ennyi.
Ha valaki a villamosok iránti inherens gyűlölet miatt inkább két órát gyalogol minden nap, annak egészségére. Ő dolga, de nem ártana felfognia, hogy a világ 99%-ábak szemében egy béna pojáca.
35/88 anonim válasza:
Nem a telefon az égő, a hozzáállás. Én is imádtam a kövekkel kirakott "flip" telefonomat, kielégítő volt lecsapni hívás végén, de ha valaki ennyire valami ellen van, az nekem nem szimpi. Akkor mindig befeszülök, hogy mibe fog belekötni rajtam/velem kapcsolatban.
37/88 anonim válasza:
Nem, teljesen normális lenne. Semmi másra nem használom a telefont, mint hívásindításra, -fogadásra és sms-ezésre. Okos telefont sem használnék másra, így felesleges lenne. Nem lenne tőle kényelmesebb az életem. Aki ezt nem képes megérteni, az inkább ne is randizzon.
38/88 anonim válasza:
Lehet sznoboskodni, de ha telefonnal fizethetek, utazhatok, és nem kell külön vinnem a tárcám meg a bérletem/jegyem, az objektíven kényelmesebb.
40/88 anonim válasza:
Ha már ezen múlik egy randi, hogy kinek milyen telefonja van, az kemény...
Akkor gondolom a kocsi, és ház még a telefonnál is fontosabb.
Ha nekem tetszik egy férfi, nem a telefonja miatt leszek vagy nem leszek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!