Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Számotokra égő lenne, ha randira egy pasi nyomógombos telefont vinne magával?
Sajnso de...
A vélemény törvényszerűen szubjektív, ezért különös ostobaságra vall, ha valaki objektivitást kér számon rajta. Sajni.
Nekem nem mindegy, milyen nyomógombos. Ha csak telefon+sms+snake megy kb a telefonon, nekem az nem elég (mérnök vagyok, párommal a vállalkozás részleteit (pl tervek a vevőknek) emailben szoktuk küldözgetni), plusz telegramon keresztül tartjuk a kapcsolatot napközben, mert gyakran telefonálunk is az ügyfelekkel, nem fér bele, hogy letegyük a telefont a "narancslé (korábbi példa)" miatt. A telefon nálunk munkaeszköz, legfőképpen ezért van okostelefonra szükségünk, de amikor lehet, laptopról dolgozunk, kivétel a telefonálás.
Van barátnőm viszont, akinek "közepesen buta" telefonja van, nyomógombos, de egy messenger elfut már rajta és csigalassúsággal, de akár még egy google keresés is belefér. Ha munka miatt nem kéne és a páromnak sem, nekem tökéletesen elég lenne ez is.
56
Nem nulla információ. Az idióta egyedieskedés minimum egy infó, de elég sok másik következik belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!