Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Számotokra égő lenne, ha randira egy pasi nyomógombos telefont vinne magával?
Nagyon idegesítő nem fontos dolgokkal hívogatni a másikat. Ez nem függés, hanem egyszerű megoldás. Írok neked üzit, hogy hazafele hozz narancslevet, amikor látod, leokézod. Ahelyett, hogy csörögnék, amikor dolgozol, eszel, alszol, szarsz, buszon vagy.
Nekem is van nyomógombos, a munkahelyi telefonom egy újabb Nokia 3310-es, pont azért, mert azon csak hívnak, és havonta kell tölteni.
De ez... ha sms áron lenne számlázva minden üzi, amit küldök anyunak, tesónak, barátnőnek, nem lenne szép az összeg.
Hihetetlen életképtelenek lehettek, ha nektek mindenhez az okosteló+net kell. :)
ez azért elég dúrva. :)
24
Ja, meg tömegközlekedést is használok. Mekkora csicska vagyok már, hogy nekem elektromosságra és robbanómotorra van szükségem a mindennapokban. :D
28
Jajj, pont a lényeg nem ment át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!