Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok. Számotokra égő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Számotokra égő lenne, ha randira egy pasi nyomógombos telefont vinne magával?

Figyelt kérdés
Pl étterembe kitenné az asztalra.

2023. aug. 21. 18:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/88 anonim ***** válasza:
21%
20, én a nyomógombosos vagyok. Idegen városban vittem csapatot térképpel, a retró hagyományossal, de aki a net barátja, házilag is összedobhat egy ilyen térképet, nem kell GPS. Időjárást megkérdem a szomszédnénit, az úgyis mindig tudja. Szótár? Elvoltunk külföldön, mindenkinek hülyeséget írt ki a fordító én meg betanultam azt a pár alapszót ami kellett pl egy kajarendeléshez. Aki akar felhív, úgy elér akkor is ha nincs net. Emailek kibírják amíg az ember hazaér a "nagygép" elé. Csak azért mesélem hogy megoldható, nem mindig az egyszerűbb út, az igaz, de ez nem baj, sőt annál jobb.
2023. aug. 21. 23:16
 22/88 anonim ***** válasza:
83%
Jó hát ha valaki ennyire szeret nehézkedni. :D
2023. aug. 21. 23:19
 23/88 anonim ***** válasza:
68%

Nagyon idegesítő nem fontos dolgokkal hívogatni a másikat. Ez nem függés, hanem egyszerű megoldás. Írok neked üzit, hogy hazafele hozz narancslevet, amikor látod, leokézod. Ahelyett, hogy csörögnék, amikor dolgozol, eszel, alszol, szarsz, buszon vagy.

Nekem is van nyomógombos, a munkahelyi telefonom egy újabb Nokia 3310-es, pont azért, mert azon csak hívnak, és havonta kell tölteni.

De ez... ha sms áron lenne számlázva minden üzi, amit küldök anyunak, tesónak, barátnőnek, nem lenne szép az összeg.

2023. aug. 21. 23:20
 24/88 A kérdező kommentje:

Hihetetlen életképtelenek lehettek, ha nektek mindenhez az okosteló+net kell. :)

ez azért elég dúrva. :)

2023. aug. 21. 23:25
 25/88 anonim ***** válasza:
86%
Nem kell, de megkönnyíti nagyban az életed.
2023. aug. 21. 23:27
 26/88 anonim ***** válasza:
71%

24

Ja, meg tömegközlekedést is használok. Mekkora csicska vagyok már, hogy nekem elektromosságra és robbanómotorra van szükségem a mindennapokban. :D

2023. aug. 21. 23:29
 27/88 anonim ***** válasza:
11%
24 igazad van. Látod engem le is pontoznak ezért
2023. aug. 21. 23:29
 28/88 anonim ***** válasza:
29%
#23 Nekem ez a "hazafele hozz narancslevet", hát b+ :D Mennyibe került a telód? Mennyibe kerülne egy sms, amit a nyomógombossal is el tudsz küldeni? Mennyibe kerülne, ha a saját két lábadon elslattyognál a boltba narancsléért? :D
2023. aug. 21. 23:37
 29/88 anonim ***** válasza:
74%

28

Jajj, pont a lényeg nem ment át.

2023. aug. 21. 23:39
 30/88 anonim ***** válasza:
75%
Hát mi szoktunk ilyeneket kérni egymástól, azt hittem, ez normális minden kapcsolatban.
2023. aug. 21. 23:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!