Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok. Számotokra égő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Számotokra égő lenne, ha randira egy pasi nyomógombos telefont vinne magával?

Figyelt kérdés
Pl étterembe kitenné az asztalra.

2023. aug. 21. 18:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/88 A kérdező kommentje:

Igen kislány, mert pc ugye nem létezik internettel? :)

Téged se az eszedért fognak szeretni. :D

2023. aug. 21. 21:53
 12/88 anonim ***** válasza:
64%
Gondolom a PC-d nálad van mindig a hátizsákodban :)
2023. aug. 21. 22:03
 13/88 A kérdező kommentje:

Miért vinném randira?

ott a személyes kontaktus a fontos.

2023. aug. 21. 22:08
 14/88 anonim ***** válasza:
69%
De ha már pár vagytok, nem egyszerűbb messengeren kapcsolatot tartani, amikor nem otthon vagy?
2023. aug. 21. 22:13
 15/88 anonim ***** válasza:
64%
Nekem égő lenne. Nem kedvelem ezeket a minden áron egyedieskedő embereket. Sorry not sorry.
2023. aug. 21. 22:46
 16/88 anonim ***** válasza:
16%
15 és mi van ha neki csak szimplán ez tetszik vagy olyanja van, anélkül hogy mindenáron "egyedieskedni"akarna?
2023. aug. 21. 22:49
 17/88 anonim ***** válasza:
65%

16

Jó, hát lehet, hogy valakinek meg a lovaskocsi tetszik, de azért picit alkalmazkodhatna már a XXI. századhoz.

Eddigi tapasztalataim alapján a nyomógombos telefonok tulajdonosai:

a) idősek (velük semmi bajom)

b) szuperegyedi pojácák

Amúgy meg nemcsak az idétlenség faktor miatt ciki, hanem mondjuk azért, mert 5 perc rajta megírni egy sima üzenetet.

2023. aug. 21. 22:53
 18/88 anonim ***** válasza:
25%
17 akkor én egyik se vagyok mert utálom a modern dolgokat igazábol pedig fiatal vagyok de nem különcködésből hanem nekem a régiek tetszenek, nem jó ennyire általánosítani :) én is elfogadom hogy más meg mást használ. Ezt szoktam meg, gyorsabban írok rajta üzit mint az érintősön mire végre eltalálom a betűket
2023. aug. 21. 22:59
 19/88 A kérdező kommentje:

Szintén.

Én is gyorsabban írok, és nem vagyok idős, de nekem ezek tetszenek. :)

amelyik csajt ennyi zavar, az okosteló függő.

messenger.

telefon szám is létezik,fel lehet hívni a másikat.

2023. aug. 21. 23:06
 20/88 anonim ***** válasza:
79%

Aha, és mit csinálsz, ha nem vagy otthon és térkép kell? Vagy szótár? Vagy csekkolni akarsz egy infót? Vagy az időjárásra vagy kíváncsi? Vagy ha fontos emailt vársz? És még sorolhatnám...

Vagy netán te sosem kerülsz egyik helyzetbe sem? :))

Nyilván mindneki azt választ, amit akar, de nekem ez olyan, mintha valaki nem lenne hajlandó Pesten metrózni, mert az úgy nem az ő stílusa. :D

2023. aug. 21. 23:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!