Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz, hogy felnyomtam a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, hogy felnyomtam a feleségénél?

Figyelt kérdés

Már nem először találkoztunk. Nekem azt mondta, hogy független és egyedül él. Velem töltött most egy egész hétvégét péntek-szombat-vasárnap. Nem igazán nyomkodta a telefonját, így nem volt gyanús. Készültek bulis videók, közös képek. Persze volt egy konfliktusunk is az utolsó napon, ami abból adódott, hogy nagyon durva volt velem szóban és emiatt nem kívántam vele a szexet, mert tiszta stressz lettem és az erkélyen sírtam előtte. Akkor olyanokat mondott, hogy itt a telefonja, nézzem meg mennyi nő ír neki és mégis velem találkozott és hogy idejött értem, mindent megtesz nekem, én meg azt mondom, hogy nincs kedvem. Már ezen is teljesen ledöbbentem. És akkor még hozzátette, hogy csomó nővel volt kapcsolata az utóbbi időben és velük jobb volt a szex, mert én az első két nap jó voltam, de az utolsó nap csapnivaló....

Aztán elváltunk pár napra, folyamatosan írogatott 10 napja, hétvégén, este mindig. Nagyon kedves volt, próbálta ellensúlyozni, ami utolsó nap történt, így gondoltam adok még egy esélyt, pedig az eszem mást mondott, csak a szívem hajtott. Most két napja valami megváltozott, nem keresett annyit. Nem volt napközben online. Azt mondta, hogy sok gondja van a munkahelyén. Stb.. Tegnap pedig letiltott azzal az indokkal, hogyha szomorkodom miatta, hagyjuk. Írtam neki egy másik platformon, hogy ez nem megoldás, beszéljünk már normálisan, erre ott is tiltott. Akkor gyanús lett ez és nyomoztam. Megtaláltam a facebookon más keresztnévvel és ott volt a családja. Feleség, gyerek. Nagyon pipa lettem, hogy na ezt nem és írtam a nőnek, elküldtem mindent közös képet videót, beszélgetéseket. Erre a nő írta, hogy jelent engem és fel fog jelenteni a rendőrségen és letiltott. Ma a faszi meg kirakott egy közös profilképet a családjával. Létezik, hogy ott vannak vele és a nő megbocsátott neki ezek után? És igazából ez volt az indok, amiért letiltott? Normális, hogy egy nő megbocsátja azt, hogy a másik számtalanszor megcsal ja? Én úgy voltam vele, hogy a pasi túl sokat enged meg magának és másból nem valószínű, hogy fog érteni, hogy a tettei el következménye is lehet. Bár lehet rosszul tettem, nem tudom. Én úgy gondolom, hogy megérdelte, még akkor is, ha nő vele marad.

2023. júl. 13. 19:37
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/150 anonim ***** válasza:
14%
Rendben szóval a te logikád szerint mindenki aki nem a kérdezőnek ad igazat, illetve kritizalja a kérdező tetteit azok tuti megcsalók, illetve másolják mások gondolatait. Bravó!
2023. júl. 14. 12:14
 82/150 anonim ***** válasza:
20%
Annak az embernek nincs joga lesajnálni a feleséget aki maga is eltűrte a pasi bunkózásait. Ha a pasi nem dobja a mai napig a karjaiban lógna.
2023. júl. 14. 12:20
 83/150 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudhatjátok a kérdező családi hátterét, lehet nem szerették gyerekkorában és most kapaszkodott volna abba, aki azt mutatja, hogy szereti, és egy bunkózást el akart nézni neki.
2023. júl. 14. 12:23
 84/150 anonim ***** válasza:
0%
En sem a kérdezőnek adtam igazat 81 es. Írd a sajat gondolataid, már ha vannak
2023. júl. 14. 12:28
 85/150 anonim ***** válasza:
0%
Persze 83 as minden hiba a családé, mert ha valaki buta ribi akkor az anyja nem szerette . Hagyjuk !
2023. júl. 14. 12:29
 86/150 anonim ***** válasza:
0%
En az olyan embereket nem szeretem, akik mindig kikövetelik maguknak a fgyelmet, mindegy hogy milyen áron. Toporzékolnak hisztiznek, csak az legyen amit ők akarnak. Az életben sok meglepetes fogja érni meg őket
2023. júl. 14. 12:53
 87/150 anonim ***** válasza:
69%
Hello kérdező. Mindent elolvastam részletesen. Egy kérdésem van. Gazdag nő vagy? Mert eléggé úgy tűnik, hogy tetszett a férfinek a Veled való élet és nem tartom kizártnak, hogy elgondolkodott azon, hogy lelép a feleségétől, mert Ővele több, mint valószínű, hogy nem így él. Másrészt, ha egy nővel nem jó a szex, egy normális férfi nem akar többet találkozni. Egyébként pedig, jól tetted, hogy úgy, mint a nagy többség, nem dugtad homokba a fejed és hagytad élni tovább, mint Marci hevesen. Aki ilyen dolgokat megenged magának a nőkkel, megérdemli a sorsát. Itt mindenki a tartást szajkózza, meg az önbecsülést, hogy hagyni kellett volna. Hát éppen az az önbecsülés, hogy nem hagyod, mert ezt senki sem teheti meg veled. Nagyot fordult a világ. Sokak szerint manapság az a normális, ami egyébként nem az. Szívesen megnézem a képet, ha van rá lehetőség.
2023. júl. 14. 14:03
 88/150 A kérdező kommentje:

87. Elég jó anyagi körülmények között élek. Igazából dolgoznom sem kellene, de van állásom,mert unatkoznék és szeretem a főnököm, munkám és a kollégáimat. Sokat kérdezgetett a befektetéseimről, élvezte, hogy nem akarom, hogy mindig Ő fizessen. Mondta, hogy munka és anyagi gondjai is vannak. Állást akar váltani, mert nem jó, ami most van. Elkezdett Ő is részvényeket nézegetni, burkoltan kért kölcsön pénzt az induláshoz, de nem adtam. Férfinek sohasem adok ilyen formában semmit.

Mindjárt küldök képet.

2023. júl. 14. 14:16
 89/150 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy bármit is változott a házasságuk, vagy hogy megrengette volna, mert a férfi nagyon agresszív, manipulatív pszichopata tipus és nyilván a feleség le van dominálva rendesen otthon, szóval sokat nem ért el vele meg lehet dicserni persze. Én is kérdeztem az előbb a kérdezőt, hogy segítette a férfit anyagilag, de még nem válaszolt. Igen, lehetséges, hogy elgondolkozott rajta a férfi, hogy lelép a feleségétől azért is tiltotta le mindenhol. Logikus
2023. júl. 14. 14:21
 90/150 anonim ***** válasza:
100%

87.De ha valakinek anyagi gondjai vannak azért van pénze külföldi nyaralásra? Vagy azt te fizetted volna neki?

Szerintem meg könnyen lehet, hogy pénzt vart tőled amit nem kapott meg ezert mar nem lettel neki annyira fontos, a többi csak üres duma. Lehet hogy a pasi a nőkböl él, nem csak szeretői vannak, hanem azok adnak is neki ezt azt.

2023. júl. 14. 14:26
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!