Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, hogy felnyomtam a feleségénél?
Már nem először találkoztunk. Nekem azt mondta, hogy független és egyedül él. Velem töltött most egy egész hétvégét péntek-szombat-vasárnap. Nem igazán nyomkodta a telefonját, így nem volt gyanús. Készültek bulis videók, közös képek. Persze volt egy konfliktusunk is az utolsó napon, ami abból adódott, hogy nagyon durva volt velem szóban és emiatt nem kívántam vele a szexet, mert tiszta stressz lettem és az erkélyen sírtam előtte. Akkor olyanokat mondott, hogy itt a telefonja, nézzem meg mennyi nő ír neki és mégis velem találkozott és hogy idejött értem, mindent megtesz nekem, én meg azt mondom, hogy nincs kedvem. Már ezen is teljesen ledöbbentem. És akkor még hozzátette, hogy csomó nővel volt kapcsolata az utóbbi időben és velük jobb volt a szex, mert én az első két nap jó voltam, de az utolsó nap csapnivaló....
Aztán elváltunk pár napra, folyamatosan írogatott 10 napja, hétvégén, este mindig. Nagyon kedves volt, próbálta ellensúlyozni, ami utolsó nap történt, így gondoltam adok még egy esélyt, pedig az eszem mást mondott, csak a szívem hajtott. Most két napja valami megváltozott, nem keresett annyit. Nem volt napközben online. Azt mondta, hogy sok gondja van a munkahelyén. Stb.. Tegnap pedig letiltott azzal az indokkal, hogyha szomorkodom miatta, hagyjuk. Írtam neki egy másik platformon, hogy ez nem megoldás, beszéljünk már normálisan, erre ott is tiltott. Akkor gyanús lett ez és nyomoztam. Megtaláltam a facebookon más keresztnévvel és ott volt a családja. Feleség, gyerek. Nagyon pipa lettem, hogy na ezt nem és írtam a nőnek, elküldtem mindent közös képet videót, beszélgetéseket. Erre a nő írta, hogy jelent engem és fel fog jelenteni a rendőrségen és letiltott. Ma a faszi meg kirakott egy közös profilképet a családjával. Létezik, hogy ott vannak vele és a nő megbocsátott neki ezek után? És igazából ez volt az indok, amiért letiltott? Normális, hogy egy nő megbocsátja azt, hogy a másik számtalanszor megcsal ja? Én úgy voltam vele, hogy a pasi túl sokat enged meg magának és másból nem valószínű, hogy fog érteni, hogy a tettei el következménye is lehet. Bár lehet rosszul tettem, nem tudom. Én úgy gondolom, hogy megérdelte, még akkor is, ha nő vele marad.
Olvass a sorok között!
A pasi agresszív, tipikus bántalmazó. Tudja, hogy kell udvarolni, visszaédesgetni, de a lelkiterrort is bemutatta neked.
A feleségével sokkal rosszabb. Ahogy már írták, valószínűleg rendszeresen veri, és anyagilag sakkban tartja, meg lefogadom, hogy fenyegeti azzal is, hogy a gyerekeket elviszi és nem látja többé.
A nő nagyon is tisztában van vele, hogy csalja. Nyíltan csinálja, mert nincs mitől tartania.
Amikor téged a pasi letiltott, azt valószínűleg egy komoly veszekedés előzte meg, esetleg a nő el is indult gyerekestől, vagy nélkülük. A pasi meg téged dobott, hogy látszatra béke legyen otthon egy darabig.
Majd jön a következő szerető, és minden megy tovább.
De te azon gondolkodj el, hogy bánt VELED, és teljesen jogos, hogy lábtörlőnek néz most pár válaszoló. Már régen ki kellett volna dobnod. Komolyan, mi tartott egy olyan pasi mellett, aki a lábát törli beléd, ha nem kap p1nát, és láthatóan agresszív?! Lesz még gondod az életben, ha ez a típus vonz.
Mik ezek a kommentek😂
Igen bosszúból csinálta. És? Minden normális ember így cselekedne, csak az nem, aki fél a következményektől, mint amiket ti is írtok, hogy megveri (nem fogja). Mert ti mit csinálnátok ebben a helyzetben? Egyből elfogadnátok, hogy át lettetek verve és hagynátok, hogy élje tovább az életét? Nem, a legtermészetesebb reakció az, hogy szólt a feleségnek. Aki amúgy egy idióta, nulla önbecsüléssel. Még ő van kiakadva és annyira buta hogy azt se tudja, hogy ha egyszer írsz valakinek, az még nem zaklatás, a rendőrség körbe fogja röhögni, ha feljelenti, persze nem fogja, csak szemet akar hunyni a történtek felett és azt akarta ezzel elérni, hogy mint egy strucc, homokba dughassa a fejét és akkor nem kell foglalkoznia azzal, hogy amúgy el kéne válni. Azt sem értem, miért oké az nektek, hogy egy férfi csalhat. Persze ha nő csalna az rib.anc. a kérdező is az nektek, mert szexelt valakivel. Szingliként. Huuuuhaaaa...
Egyszer én is lebuktattam egy megcsalást, ott is ez jött, hogy feljelentenek zaklatásért. Aztán inkább összeházasodtak minthogy szakítsanak. És itt csaj csalt, itt a srácnak nincs semmi önbecsülése, meg itt nem csak egyéjszakás kaland volt, hanem egy éves viszony. De ha neki ez kell...
Kérdező nagyon jól tetted, gondolj arra, hogy te megúsztad ennyivel. Én nem hibáztatlak, mert adni akartál még egy esélyt neki, nem sok olyan ember van, akitől igazán akar egy nő valamit, te ragaszkodtál hozzá, mert nagyon megfogott, de hidd el, jön majd más, aki nem lesz ekkora féreg :)
"bosszúból csinálta. És? Minden normális ember így cselekedne, csak az nem, aki fél a következményektől, mint amiket ti is írtok, hogy megveri (nem fogja). Mert ti mit csinálnátok ebben a helyzetben?"
És szerinted a feleségnek mit kellett volna csinálna ebben a helyzetben? Keblére ölelnie és hálálkodnia, amiért felnyitatta a szemét? Ez egyszerű pszichológia. Régen a rossz hírhozókat egyszerűen kivégezték. Mindegy, hogy igaz volt e a sztori vagy sem, szerinted miért?
Aki mint derült égből a villámcsapás rázúditja a feleségre közös fényképeket videókat a megcsalásról az számoljon vele, hogy nem lesznek hálásak érte. Azért jelentettek fel téged is zaklatásért mert nyomultál. Rossz ajtón kopogtattok mindketten, meséld el a barátnődnek ő talán meghalgat és lojális lesz veled.
Engem ugyan nem jelentettek fel, csak fenyegettek vele. De azért ennyit illene tudni, hogyha egyszer ráírsz valakire, az nem zaklatás. Nem is nyomulás egy darab üzenet.
Az elég gáz, ha a hírhozót utálják, de lényegtelen, nem azt várta a kérdező, hogy megköszönje, csak jobb volt a lelkének, hogy tudja. Onnantól már a nyomi feleségen múlik, hogy ezt elviseli, de biztos nem arra számított, ami történt. Ha nekem küldene bizonyítékot valaki, mivel én nem nézem el a megcsalást, akkor lehet visszaírnék valamit, hogy köszi, lehet nem, de biztos nem azt, hogy feljelentem és biztos nem maradnék a megcsalóval, mert ez nem normális dolog.
Szerintem itt csak azok vannak a kitálalás ellen, akik szintén csalják a párjukat és félnek, hogy lesz egyszer valaki, aki lebuktatja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!