Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz, hogy felnyomtam a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, hogy felnyomtam a feleségénél?

Figyelt kérdés

Már nem először találkoztunk. Nekem azt mondta, hogy független és egyedül él. Velem töltött most egy egész hétvégét péntek-szombat-vasárnap. Nem igazán nyomkodta a telefonját, így nem volt gyanús. Készültek bulis videók, közös képek. Persze volt egy konfliktusunk is az utolsó napon, ami abból adódott, hogy nagyon durva volt velem szóban és emiatt nem kívántam vele a szexet, mert tiszta stressz lettem és az erkélyen sírtam előtte. Akkor olyanokat mondott, hogy itt a telefonja, nézzem meg mennyi nő ír neki és mégis velem találkozott és hogy idejött értem, mindent megtesz nekem, én meg azt mondom, hogy nincs kedvem. Már ezen is teljesen ledöbbentem. És akkor még hozzátette, hogy csomó nővel volt kapcsolata az utóbbi időben és velük jobb volt a szex, mert én az első két nap jó voltam, de az utolsó nap csapnivaló....

Aztán elváltunk pár napra, folyamatosan írogatott 10 napja, hétvégén, este mindig. Nagyon kedves volt, próbálta ellensúlyozni, ami utolsó nap történt, így gondoltam adok még egy esélyt, pedig az eszem mást mondott, csak a szívem hajtott. Most két napja valami megváltozott, nem keresett annyit. Nem volt napközben online. Azt mondta, hogy sok gondja van a munkahelyén. Stb.. Tegnap pedig letiltott azzal az indokkal, hogyha szomorkodom miatta, hagyjuk. Írtam neki egy másik platformon, hogy ez nem megoldás, beszéljünk már normálisan, erre ott is tiltott. Akkor gyanús lett ez és nyomoztam. Megtaláltam a facebookon más keresztnévvel és ott volt a családja. Feleség, gyerek. Nagyon pipa lettem, hogy na ezt nem és írtam a nőnek, elküldtem mindent közös képet videót, beszélgetéseket. Erre a nő írta, hogy jelent engem és fel fog jelenteni a rendőrségen és letiltott. Ma a faszi meg kirakott egy közös profilképet a családjával. Létezik, hogy ott vannak vele és a nő megbocsátott neki ezek után? És igazából ez volt az indok, amiért letiltott? Normális, hogy egy nő megbocsátja azt, hogy a másik számtalanszor megcsal ja? Én úgy voltam vele, hogy a pasi túl sokat enged meg magának és másból nem valószínű, hogy fog érteni, hogy a tettei el következménye is lehet. Bár lehet rosszul tettem, nem tudom. Én úgy gondolom, hogy megérdelte, még akkor is, ha nő vele marad.

2023. júl. 13. 19:37
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
 141/150 anonim ***** válasza:
100%

Hellokaaa!!!

Ha gyáva vagyok egy vadidegen szerint,hát legyek az,pont nem fogom emiatt összeugrálni az ágyamat...🤣🤣🤣

Szerintem aki tényleg gyáva egyébként,az a Kérdező ex-ágyasa,plusz a gyökér felesége,az meg,hogy valaki jóhiszeműen,szingliként megbízik egy másik emberben-szerintem bocsánatos bűn.

Szép estét a két lábon járó frusztrációbombáknak...😀😀😀

2023. júl. 19. 18:59
 142/150 anonim ***** válasza:
100%
139. Mert aztán a faszi nem tudott volna nemet mondanani?! Ugyan...Egyértelműen az ő hibája. Viselje csendben a tettei következményeit. Ne állítsd már be ezt a trógert áldozati báránynak. Jó, hogy már ne sajnáljuk. Gondolkozott volna előbb.
2023. júl. 19. 19:41
 143/150 anonim ***** válasza:
100%
Kár ezen vitatkozni. Ha nem a kérdező, előbb vagy utóbb más fújta volna be. Ezt büntetlenül nem lehet sokáig csinálni vagy úgy, hogy ne bukjon le.
2023. júl. 19. 19:53
 144/150 anonim ***** válasza:
0%
Feminácik... 🤮 Nem csoda, hogy minden fejlődő országban elvették a nőktől a szavazati jogot. Remélem a következő életetekben arab nőként születtek újjá!
2023. júl. 19. 21:33
 145/150 A kérdező kommentje:
Azóta sajnos vannak újabb és nem túl jó fejlemények. Ugye ez a pasi görögnek hazudta magát, közben kiderült, hogy csak a felesége görög, ő maga arab (egyiptom). Ez azért teljesen más megvilágításba helyezte ezt dolgot ilyen formában...😬
2023. júl. 23. 15:11
 146/150 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, ez így megmagyaráz sokmindent.
2023. júl. 23. 15:23
 147/150 anonim ***** válasza:
63%

Hm, és két hét múlva mi fog kiderülni róla, hogy nem is ember volt, csak annak annak hazudta magát...kiváncsian várjuk a szappanopera ujjabb fejezetét! Van két heted kitalálni, mi lett a görög istennővel és férjével Zeusszal.

Folyt köv ☺️

2023. júl. 23. 15:52
 148/150 anonim ***** válasza:
100%
Az azért nem olyan vicces, hogy valaki letagadja az állampolgárságát. Ráadásul egy egyiptomi férfi mellett európai nőként nem egy leányálom. Valószínűleg csak a vízum motiválta az illetőt, hogy Európába jusson, ezért éjt ennyire a feleségére. A gyerekkel meg bebiztosította magát kb. örökre.
2023. júl. 23. 16:03
 149/150 anonim ***** válasza:
100%
És ők itt élnek az országban? Folyékonyan beszélik a magyar nyelvet?
2023. júl. 23. 16:13
 150/150 A kérdező kommentje:
A férfi tuti itt él, mert Vele találkoztam sokszor és az egyszobás lakásán is voltam, ahol nem láttam női cuccokat, de amikor megtaláltam facebookon a családot, a képek alá volt írva, hogy nagyon hiányozik a családotok, tehát a nő is itt lehet. Gondolom. Angolul beszéltem mindig mindkettővel. De úgy gondolom, hogy a nő is itt lehet vele, csak ebben az esetben érthetetlen számomra, hogyan tudja egész hétvégékre ott hagyni, azért, hogy más nőkkel találkozhasson...
2023. júl. 23. 16:34
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!