Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz, hogy felnyomtam a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, hogy felnyomtam a feleségénél?

Figyelt kérdés

Már nem először találkoztunk. Nekem azt mondta, hogy független és egyedül él. Velem töltött most egy egész hétvégét péntek-szombat-vasárnap. Nem igazán nyomkodta a telefonját, így nem volt gyanús. Készültek bulis videók, közös képek. Persze volt egy konfliktusunk is az utolsó napon, ami abból adódott, hogy nagyon durva volt velem szóban és emiatt nem kívántam vele a szexet, mert tiszta stressz lettem és az erkélyen sírtam előtte. Akkor olyanokat mondott, hogy itt a telefonja, nézzem meg mennyi nő ír neki és mégis velem találkozott és hogy idejött értem, mindent megtesz nekem, én meg azt mondom, hogy nincs kedvem. Már ezen is teljesen ledöbbentem. És akkor még hozzátette, hogy csomó nővel volt kapcsolata az utóbbi időben és velük jobb volt a szex, mert én az első két nap jó voltam, de az utolsó nap csapnivaló....

Aztán elváltunk pár napra, folyamatosan írogatott 10 napja, hétvégén, este mindig. Nagyon kedves volt, próbálta ellensúlyozni, ami utolsó nap történt, így gondoltam adok még egy esélyt, pedig az eszem mást mondott, csak a szívem hajtott. Most két napja valami megváltozott, nem keresett annyit. Nem volt napközben online. Azt mondta, hogy sok gondja van a munkahelyén. Stb.. Tegnap pedig letiltott azzal az indokkal, hogyha szomorkodom miatta, hagyjuk. Írtam neki egy másik platformon, hogy ez nem megoldás, beszéljünk már normálisan, erre ott is tiltott. Akkor gyanús lett ez és nyomoztam. Megtaláltam a facebookon más keresztnévvel és ott volt a családja. Feleség, gyerek. Nagyon pipa lettem, hogy na ezt nem és írtam a nőnek, elküldtem mindent közös képet videót, beszélgetéseket. Erre a nő írta, hogy jelent engem és fel fog jelenteni a rendőrségen és letiltott. Ma a faszi meg kirakott egy közös profilképet a családjával. Létezik, hogy ott vannak vele és a nő megbocsátott neki ezek után? És igazából ez volt az indok, amiért letiltott? Normális, hogy egy nő megbocsátja azt, hogy a másik számtalanszor megcsal ja? Én úgy voltam vele, hogy a pasi túl sokat enged meg magának és másból nem valószínű, hogy fog érteni, hogy a tettei el következménye is lehet. Bár lehet rosszul tettem, nem tudom. Én úgy gondolom, hogy megérdelte, még akkor is, ha nő vele marad.

2023. júl. 13. 19:37
 91/150 anonim ***** válasza:
86%
89. Szerintem azért tiltotta le, mert végül mégsem merte meglépni. Köszönöm a képeket kérdező. Ott a gyerek az egyik képen és alatta a pasas kommentje, hogy "az életem". Szerintem ez mindent elmond. Nem a nő miatt nem lép le, a kislánya miatt. Ami Téged illet kérdező, szép a felesége, bár nagyon vékony, de Te sokkal aranyosabb vagy a képeken, teli élettel, nagy mosollyal és szép csillogó szemekkel. Ne bánkódj miatta, látszik, hogy mennyire kedves nő vagy. Ez a férfi meg egy barom.
2023. júl. 14. 14:33
 92/150 A kérdező kommentje:
90. Neki nincs annyi, mint nekem. Maradjunk ennyiben.Persze, így hogy megtudtam, hogy van családja, így már pláne érthető, hogy miért nincs. Én bármit megtehetek, ha pl holnap felelek és épp kitalálom, hogy Ausztráliába akarok menni, akkor megyek. Ő ezt nem tudja megcsinálni. A magam ura vagyok és független. Szóval igen, ő találta ki, de egy nagyobb részét én finanszíroztam volna.
2023. júl. 14. 14:42
 93/150 anonim ***** válasza:
39%
87-es: Tudod, mi lett volna a tartás meg önbecsülés? Amikor a pasi bunkózott vele, nem az erkélyen sírt volna, meg hallgatta volna, hogy más nő mennyivel jobb, hanem elküldi melegebb éghajlatra, és kirakja a pics@ba. Amúgy meg szerintem te a kérdező vagy más regisztrációval:-) Már a 87-esnél is megfordult a fejemben, de a 91-es válaszod nekem határozottan gyanús:-)
2023. júl. 14. 16:07
 94/150 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem is 91-es a kérdező, más accouttal. Elég béna ahogy hízeleg magának...kiemelte kulon a feleséget, hogy ő sokkal jobb, jobban csillog a szeme. XD
2023. júl. 14. 16:24
 95/150 anonim ***** válasza:
5%
Így buktatod le magad, hogy még is csak egyfajta riválist látsz a feleségben.
2023. júl. 14. 16:31
 96/150 anonim ***** válasza:
32%
Na azért ez már tényleg durva, hogy akinek nem szimpi a kérdező, az velem azonosítja. Mondjátok azt, hogy mindenképp akartok ellene találni valamit. Az tisztább és egyébként ígyis van. Megnyugtatlak titeket, hogy férfi vagyok és a tényleg helyes nőről van szó. Nem egy csúnya lány. A feleség az én ízlesemnek nem megfelelő, de lehet másnak Ő tetszene jobban. Bár lehet csak azért nem látok benne semmit, mert egy képen sem mosolyog. Találjatok ki valami mást. Köszi.
2023. júl. 14. 16:43
 97/150 anonim ***** válasza:
100%
Én is kérek képet ha lehet
2023. júl. 14. 16:45
 98/150 anonim ***** válasza:
39%
96-os: Lényegtelen ebben a sztoriban, ki hogy néz ki. És mosoly ide vagy oda, nem lettél befutó. Csak mondom, figyelj, mit melyik regisztrációról írsz, volt már 1-2 olyan balf@sz itt a GYK-n, aki elfelejtette, hogy most épp kérdezőként van bejelentkezve, és úgy írt ki választ, mintha vadidegen lenne:-)
2023. júl. 14. 17:08
 99/150 anonim ***** válasza:
100%

Jaa, sok esetben nem azért szomorkodik az ilyen feleség mert csalja a férje, hanem csak azért ha mások megtudják és ég egy sort. Amúgy látszatházasságuk van, üzleti alapon, és így a feleség is nyugodtan fogyaszthat évente 2-3 szeretőt, de mellette bezsebeli a dicséreteket a szuper házasságáért.

Így nagyon ideges tud lenni ha valaki a dicsfényt elveszi a feje fölül.

Úgyhogy ilyenkor nem azzal tudod bosszantani a "családjukat", ha elmondod a feleségnek, hanem ha úgy általában kiderül.

Sok ilyen is van, persze létezik a bántalmazó férj verzió is, de szerintem ha ők üzleti alapon vannak akkor nem egymást bántalmazzák, hanem a szeretőiket.

2023. júl. 14. 17:35
 100/150 A kérdező kommentje:
Én már csak nevetek néhány üzeneten.🙂 Főleg az utóbbiakon.
2023. júl. 14. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!