Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikor mutasson be a párom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor mutasson be a párom a volt feleségének? Eddig ha mentünk a gyerekért akkor a kocsiból láttam a az anyukát, de a párom mondta hogy biccentsek neki úgy köszönjek, majd egyszer szeretnék bemutatkozni hogy kiszállok a kocsiból,

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt, ez még korai lenne, vagy köszönjek neki ha legközelebb megyünk és mutatkozzak be? Ők már 6 éve elváltak, szerintem illene ha bemutatkoznék de nem tudom, vagy csak üljek ott mindig a kocsiba?

2022. dec. 13. 14:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nagyon változó, ki-‘mikor-milyen körülmények között szeretné bemutatni. Én nem mutatkoznék be önhatalmúlag, megvárnám, amíg a párom készen áll erre, ideálisnak érzi a körülményeket. Szerintem amúgy fél év után ez időszerű lehet. Az exférjem feleségét felszínesen ismertem korábbról, de kb fél év után volt egy rövid bemutatkozó beszélgetésünk. Akkor jó fejnek tűnt, nem vettem észre a jeleket sajnos, hogy nem vált el tőle lélekben csak papíron. Szóval hasznos lehet egy ilyen bemutatkozás…
2022. dec. 13. 14:26
 2/11 anonim ***** válasza:
22%
Nem szokás bemutatni, csak ha a viszony alapvetően jó vagy udvarias maradt, és lezárt a múlt. Viharos válások után nem jó ötlet, láttam már olyat ahol nem is lettek bemutatva egymásnak, de a rohadékabb kiderített mindent a rendesebbről és visszaélt az adatokkal, mert... csak!
2022. dec. 13. 14:30
 3/11 A kérdező kommentje:
Itt normális valas volt, a korábbi partjait sem bántotta a volt feleség a páromnak
2022. dec. 13. 14:33
 4/11 anonim ***** válasza:
26%
Már megint egy csaj aki gyerekes apukával kavar, nemsoká átigazol a családos rovatba: "nem fogad szót a gyerek, apjának ő a fontosabb mégis nekem van feladatom vele stb"
2022. dec. 13. 14:43
 5/11 A kérdező kommentje:
Az apja neveli a gyerekét ez most hogy jön ide?
2022. dec. 13. 14:45
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
SZerintem nyugodtan bemutathat. Nem értem, minek ekkora feneket keríteni ennek. Elváltak, ráadásul jó régen, mindkét fél éli az életét, természetes, hogy ismerkednek, párt találnak.
2022. dec. 13. 14:49
 7/11 anonim ***** válasza:
70%
Semmikor, ki kiváncsi rá?
2022. dec. 13. 15:33
 8/11 anonim ***** válasza:
80%

A gyerekét szoktad felugyelni apai jelenlét nelkul?

Neveled kezeled gondozod?

Mert ha kvázi nincs közöd a gyerekhez felelősséggel, (mondjuk néha 3 asban vagytok csak es ilyenek) úgy nem is kell bemutatkozni mivel effektive nem vagy a gyerekkel.

2022. dec. 13. 16:20
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne bemutatkozni, ha egyszer ott van?
2022. dec. 13. 16:48
 10/11 anonim ***** válasza:
59%

Téged érdekelne az exeid párjai?

Csak a gyerek miatt lenne aktualitása. Masért nincs

2022. dec. 13. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!