Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, hogy felnyomtam a feleségénél?
Már nem először találkoztunk. Nekem azt mondta, hogy független és egyedül él. Velem töltött most egy egész hétvégét péntek-szombat-vasárnap. Nem igazán nyomkodta a telefonját, így nem volt gyanús. Készültek bulis videók, közös képek. Persze volt egy konfliktusunk is az utolsó napon, ami abból adódott, hogy nagyon durva volt velem szóban és emiatt nem kívántam vele a szexet, mert tiszta stressz lettem és az erkélyen sírtam előtte. Akkor olyanokat mondott, hogy itt a telefonja, nézzem meg mennyi nő ír neki és mégis velem találkozott és hogy idejött értem, mindent megtesz nekem, én meg azt mondom, hogy nincs kedvem. Már ezen is teljesen ledöbbentem. És akkor még hozzátette, hogy csomó nővel volt kapcsolata az utóbbi időben és velük jobb volt a szex, mert én az első két nap jó voltam, de az utolsó nap csapnivaló....
Aztán elváltunk pár napra, folyamatosan írogatott 10 napja, hétvégén, este mindig. Nagyon kedves volt, próbálta ellensúlyozni, ami utolsó nap történt, így gondoltam adok még egy esélyt, pedig az eszem mást mondott, csak a szívem hajtott. Most két napja valami megváltozott, nem keresett annyit. Nem volt napközben online. Azt mondta, hogy sok gondja van a munkahelyén. Stb.. Tegnap pedig letiltott azzal az indokkal, hogyha szomorkodom miatta, hagyjuk. Írtam neki egy másik platformon, hogy ez nem megoldás, beszéljünk már normálisan, erre ott is tiltott. Akkor gyanús lett ez és nyomoztam. Megtaláltam a facebookon más keresztnévvel és ott volt a családja. Feleség, gyerek. Nagyon pipa lettem, hogy na ezt nem és írtam a nőnek, elküldtem mindent közös képet videót, beszélgetéseket. Erre a nő írta, hogy jelent engem és fel fog jelenteni a rendőrségen és letiltott. Ma a faszi meg kirakott egy közös profilképet a családjával. Létezik, hogy ott vannak vele és a nő megbocsátott neki ezek után? És igazából ez volt az indok, amiért letiltott? Normális, hogy egy nő megbocsátja azt, hogy a másik számtalanszor megcsal ja? Én úgy voltam vele, hogy a pasi túl sokat enged meg magának és másból nem valószínű, hogy fog érteni, hogy a tettei el következménye is lehet. Bár lehet rosszul tettem, nem tudom. Én úgy gondolom, hogy megérdelte, még akkor is, ha nő vele marad.
Nem eleg neked, hogy kiderult, hogy van felesége ?????
Milyen magyarázatra van meg szükséged ??????
78 as nincs ertelme offolni ezerszer leírni ugyanazt, ha latod h mas mar leírta, akkor te nem írod le ugyanazt.
Meg akkor sem, ha jó ötletnek tartod amit olvastál, mert magadtól nem jöttél volna rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!