Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egy férj kérheti, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férj kérheti, hogy valaki szakítson a barátnőjével ha az az ő feleségének hasonmása?

Figyelt kérdés
Szóval a feleség egészen jól elvan egy férfi kollégával, sokat kávéznak, beszélgetnek, nevetnek. Egyesek szerint több is van köztük mások szerint nincs merthogy bizonyíték sincs rá. A férj aki sok kollégát ismer pesszimista és azt gondolja megcsalják. A férfi aztán becsajozott de nem oszlatta el a bizarr pletykákat mert a nője nagyon hasonlít erre a kolléganőre (akinek a féltékeny férje van). Felheccelték hogy biztos a feleségére gondol szex közben, ezért a férj üzengetni kezdett hogy az önfeledt kávézáson abbahagyásán túl szakítson a hasonmással (nem hasonlít azért annyira mintha ikrek lennének de ugyanaz a típus, nagybani személyleírásuk megegyezne). Ebben van logika? Nem kéne inkább örülnie hogy van nője annak akitől a nejét félti?

2023. máj. 9. 21:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ebben nincs semmi logika és amugy ez zaklatás is és más életébe való beleavatkozás. Semmi köze hozzá mert nem a felesége hanem egy másik nő.

Szerinted akik ikerpár férjei azok egymást tépik hogy, de biztos azért vetted el mert az én feleségemre gondolsz szex közben? De kérdezhetnék azt is hogy nem inkább te gondolaz szex közben az enyémre?

Ezek alapján mandinerböl visszakérdezhetne a pasi hogy miért megtettszett az új hölgy hogy ilyen ürüggyel akarod hog szakitsak vele hogy te becserkészhesd szeretőnek? Vagy miért valamiröl nem tudok féltékeny vagy rá? Vagy a szeretőd, második feleséged, hogy itt kakaskodsz? Közöd hozzá van? Ja hogy nincs akkor békén lehet hagyni.

2023. máj. 9. 21:47
 2/13 anonim ***** válasza:

* gondolsz

* hogy

Bocs a tipoért.

2023. máj. 9. 21:49
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Az férj fordítva ül azon a bizonyos pacin. xd

A párom egy egypetéjű ikerpár tagja. A testvérével teljesen ugyanúgy néznek ki, néha a szüleik is hirtelen ránézésre összekeverik őket, ráadásul személyiségre/érdeklődési körre is nagyon hasonlítanak. Még a hangjuk is ugyanolyan.

Ettől függetlenül rohadtul nem találtam soha vonzónak a párom testvérét (már azelőtt ismertük egymást mindkét sráccal, hogy az egyikkel összejöttem).

Azt gondolom, hogy ha valahol ennyire nincs bizalom, hogy rosszalló pletykák után habzó szájjal zaklat valaki egy csávót a neje munkahelyén, akkor az a házasság már rég elindult a lejtőn!

2023. máj. 9. 22:02
 4/13 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy értem...

A másik, akinek szakítani kéne, egyáltalán ismeri a feleséget, akire a barátnője hasonlít?

2023. máj. 9. 22:19
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
4-es. Igen, kollégák, jóban is vannak, emiatt a férj azt képzelgi, hogy a csávó azért jött össze egy, a feleségére kaliberben hasonlító csajjal, mert igazából a nejére veri a brácsát.
2023. máj. 9. 22:32
 6/13 anonim ***** válasza:

Ebben a pasiknak van csak logika.

Nekem volt olyan hogy mikor kollegák megtudták ki a barátom egy hasonlo kaliber aki hasonlit rá, erre azt hitte, hogy van nálam kkor esélye mert olyan mint a barátom, szerinte kedvelem ezt a tipust és elkezdett nyomulni.

En is tapasztaltam azt hogy a pasik képesek azt hinni ha vki kopter izomaggyal jár hogy akkor bejönnek neki a kopter izomagyak pedig ez nincs így. Maga a férfi jön be nem a tipus. Masik ezer kopter izomagy meg kuka.

2023. máj. 10. 05:49
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

*Meg más tipusra is vonatkozik.

Ha vki alacsony vékonnyal jár, a pasik azt hiszik hogy bejönnek a nőnek az alacsony vékonyak.

Azt hiszik a nők tipusok alapján választanak:D

2023. máj. 10. 05:51
 8/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk a férfi helyében a második üzenet után kirúgattam volna a kedves kollégát a cégtől, mert zaklat.
2023. máj. 10. 06:59
 9/13 A kérdező kommentje:
A férj aki üzenget nem ott dolgozik csak sok egyéb kollégát ismer
2023. máj. 10. 08:52
 10/13 anonim ***** válasza:
Akkor feljelentettem volna a rendőrségen, és mindent megtennék, hogy a sjaát munkahelyéről kivágják.
2023. máj. 12. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!