Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megérdemli, hogy szóljak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megérdemli, hogy szóljak a feleségének?

Figyelt kérdés

Régi gimis osztálytársamról van szó.

Elkezdett írogatni fb-on, miközben felesége van, nekem pedig vőlegényem. Azért írtam neki vissza alapból is, mert úgy kezdte, hogy jajjj, 1000 éve nem beszéltünk, és sajnos nem tudott jönni az osztálytalálkozóra, de meséljek, mizu velem, és milyen volt a találkozó.

Szép lassan kezdett el egyre kétértelműbb dolgokat írni, amikor szóltam neki, hogy ne, akkor röhögött, hogy nyugi már, csak viccelt, majd később tényleg nyíltan bepróbálkozott. Akkor már közöltem, hogy szerintem gusztustalan, ahogy viselkedik, és hogy itt zárjuk le, nem akarok beszélgetni tovább, elköszöntem.

De erre még hosszan, jól "kiosztott", hogy minek hordom így fenn az orrom, ne feledjem, hogy régről ismer, nem vagyok apáca, hiába játszom. Meg, hogy csak szexelni akart, nehogy többet lássak bele, akit ő többre tart, azt már elvette + zárójelben odaírta, hogy a páromnál se lássak bele többet, hiszen ha többet akarna, akkor miért nem vett még feleségül, mikor lassan 10 éve együtt vagyunk, és odaírt kb. 20 xd-t. Meg, hogy ha árulkodni merek, akkor megbánom, mert nagyon nagy és szemét pofa kell ahhoz, hogy az, aki saját hibájából csak ürítőnek lenne jó, még rendesen beletenyereljen egy annál magasabb szintű emberi kapcsolatba.

Végül letiltottam.

Nos, szerintem olyan undorító, hogy a feleségének már azért is szólni kellene, de a környezetemben 2 ember is le akar erről beszélni, mert ezzel csak a nőt bántanám szerintük.

2023. máj. 6. 13:16
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
56%

Figyu, teljesen gusztustalan a pasi.

De te ne folytasd ezt x2 tempóban. Semmi értelme. Letiltottad, ennyi. Hagyd a francba. Bármit reagálsz, az = a folytatással.

2023. máj. 6. 13:22
 2/38 anonim ***** válasza:
88%
Nem bántanád, utólag örülne neki. Én elküldeném a képeket a beszélgetésről, utána tiltanám mind a kettőt.
2023. máj. 6. 13:33
 3/38 anonim ***** válasza:
89%
Simán elküldeném a beszélgetésről a képeket. Az ilyen ezt érdemli. Aztán tiltáska.
2023. máj. 6. 13:37
 4/38 anonim ***** válasza:
88%
Küld el, amit írt, aztán tiltás.
2023. máj. 6. 13:37
 5/38 anonim ***** válasza:
90%
Maximálisan megérdemelné! És az a szerencsétlen nő is, hogy tudja micsoda undorító féreggel él együtt. Én biztosan elküldeném a feleségének a komplett beszélgetést, szánalmas szarházi az ilyen. Mármint a fickó.
2023. máj. 6. 13:38
 6/38 anonim ***** válasza:
95%
Nem bántanád a nőt, hanem csak felnyitnád a szemét. Esetleg még adhat ez neki egy új esélyt a boldogságra, mert kétlem hogy boldog lenne egy ilyen féreg mellett.
2023. máj. 6. 13:38
 7/38 anonim ***** válasza:
95%

Hát én örülnék ha kiderülne, hogy a párom ekkora görény. Mármint nyilván senki se akar ilyet hallani, de érted jobb ha kiderül.

Küldd el nyugodtan, írd meg tömören, hogy nem akarsz belefolyni és aztán tiltás.

2023. máj. 6. 13:48
 8/38 anonim ***** válasza:
26%

Megérdemelné, de szerintem mérlegeld a lehetséges következményeket!

Bármennyire is van írásos bizonyítékod, ki tudja, hogy reagálna a feleség, a férjecske meg mit hazudozna össze, és simán kihozhatnának téged bűnbaknak ebben a sztoriban! Ha meg esetleg a felesége elhagyná, könnyen lehet, hogy bosszút állna, zaklatna.

2023. máj. 6. 13:50
 9/38 anonim ***** válasza:
21%
Nem fárasztanám magam idiótákon való bosszúállással. A felesége lehet függő viszonyban van tőle, így semmilyen bizonyíték nem hatná meg, mivel érdeke fűződik a házasság fenntartásához. Nagyon kevés ember van, aki tény képes összeszedni az önbecsülését, hogy leszámoljon egy barommal végleg. Inkább akkor van lezárás, ha a csaló lép le. Szóval anyucin ezzel nem segítesz. Lehet lesz 1-2 óra savanyú mosoly az asszony részéről, meg szóban ejnye-bejnye, de ennyi. Ez a fsz meg a továbbiakban is folytatja a tevékenységet. Megteheti.
2023. máj. 6. 13:51
 10/38 anonim ***** válasza:
90%
Kuldd el mindenkeppen!
2023. máj. 6. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!