Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megérdemli, hogy szóljak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megérdemli, hogy szóljak a feleségének?

Figyelt kérdés

Régi gimis osztálytársamról van szó.

Elkezdett írogatni fb-on, miközben felesége van, nekem pedig vőlegényem. Azért írtam neki vissza alapból is, mert úgy kezdte, hogy jajjj, 1000 éve nem beszéltünk, és sajnos nem tudott jönni az osztálytalálkozóra, de meséljek, mizu velem, és milyen volt a találkozó.

Szép lassan kezdett el egyre kétértelműbb dolgokat írni, amikor szóltam neki, hogy ne, akkor röhögött, hogy nyugi már, csak viccelt, majd később tényleg nyíltan bepróbálkozott. Akkor már közöltem, hogy szerintem gusztustalan, ahogy viselkedik, és hogy itt zárjuk le, nem akarok beszélgetni tovább, elköszöntem.

De erre még hosszan, jól "kiosztott", hogy minek hordom így fenn az orrom, ne feledjem, hogy régről ismer, nem vagyok apáca, hiába játszom. Meg, hogy csak szexelni akart, nehogy többet lássak bele, akit ő többre tart, azt már elvette + zárójelben odaírta, hogy a páromnál se lássak bele többet, hiszen ha többet akarna, akkor miért nem vett még feleségül, mikor lassan 10 éve együtt vagyunk, és odaírt kb. 20 xd-t. Meg, hogy ha árulkodni merek, akkor megbánom, mert nagyon nagy és szemét pofa kell ahhoz, hogy az, aki saját hibájából csak ürítőnek lenne jó, még rendesen beletenyereljen egy annál magasabb szintű emberi kapcsolatba.

Végül letiltottam.

Nos, szerintem olyan undorító, hogy a feleségének már azért is szólni kellene, de a környezetemben 2 ember is le akar erről beszélni, mert ezzel csak a nőt bántanám szerintük.

2023. máj. 6. 13:16
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
89%
Én elküldeném a beszélgetést a feleségnek. Tudja csak meg, milyen tuskóval él.
2023. máj. 6. 14:02
 12/38 anonim ***** válasza:
87%
Ha nem hatná meg a feleséget akkor meg nem mindegy? Élik tovább az életüket. Vagy ha bűnbaknak hoznák ki ahhoz sincs köze mert letiltja őket, elintézik maguk között. Mindenesetre én is szeretném tudni ha lenne férjem. A beszélgetések elég egyértelműek.
2023. máj. 6. 14:05
 13/38 anonim ***** válasza:
90%
Én az utolsó mondat (fenyegetés stb.) miatt küldeném el a feleségének. Undorító görény az ilyen, megérdemli. Majd megtanulja, hogy máskor ne feny
2023. máj. 6. 14:12
 14/38 anonim ***** válasza:
94%
Küldd el az egész cuccost a nejének.
2023. máj. 6. 14:13
 15/38 anonim ***** válasza:
10%
12-es: Szerintem meg naiv vagy, mint a válaszolók nagyobb része, meg csak abból a szemszögből nézed, ha te lennél a feleség. Zaklattak már nők ettől kevesebbért is… Van az az elvakultság. De a nagyobb rizikó ebben az esetben abszolút a férfi. Ha ilyen szemét, undorító dolgokat ír, meg kvázi fenyeget is, akkor elég valószínű, hogy bosszút állna, ha lelépne/megharagudna rá a neje. Ne gondoljátok már, hogy egy tiltás olyan, hogy akkor elvágtuk örökre a szálakat! Két pillanat alatt lehet másik profilt csinálni, egyéb módon a másik közelébe férkőzni! Tőlem elküldheti, én csak annyit írtam, fontoljon meg egy valóságtól nem elrugaszkodott, nagyon is lehetséges negatív következményt, hogy az is belefér-e!
2023. máj. 6. 14:26
 16/38 anonim ***** válasza:
94%
Én alapesetben mindig óckodok az ilyesmire belfolyni, inkább mindig hagyom, de ennél most én is átküldeném a screenshotokat a feleségnek. Más finoman beprobalkozni és más ekkora szánalmas faroknak lenni.
2023. máj. 6. 14:31
 17/38 anonim ***** válasza:
89%

15

Lesz.rom a fenyegetőző barmokat. Nehogy már bármit is elérjenek fenyegetéssel!

2023. máj. 6. 14:47
 18/38 anonim ***** válasza:
93%
Persze lehet fenyegetőzni, csak ha ez átcsap zaklatás kategóriába, akkor szépen számolni kell a következményekkel, miszerint rendőrségi ügy lesz belőle és ő fogja a rövidebbet húzni. De az ilyen szarcsimbókoknak általában csak a szájuk nagy.
2023. máj. 6. 15:07
 19/38 anonim ***** válasza:
92%
Így van. Pont az hiányzik nekik, hogy feljelentsék. Akkor tuti nem tudja meg a feleség, hogy mit művel: ) Nem elég, hogy hímrbi, még egy erőszakos pöts is.
2023. máj. 6. 15:12
 20/38 anonim ***** válasza:
63%
Ha ez igy tortent, kizart dolog, hogy a feleseg nem tudja, hogy a ferje egy civilizalatlan allat.
2023. máj. 6. 15:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!