Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor szóljak a pasi feleségének hogy megcsalják?
Figyelt kérdés
Vagy most kellene szólnom hétfőn, vagy két ünnep között vagy pedig január első hetében. Nem tudom hogy bekavarjak e, az ünnepek előtt? Vagy várjam meg a január első hetét amíg lemennek az ünnepek. Előbb utóbb szólnom kell neki nem fogom tartogatni de még év váltás előtt kellene szólnom szerintem. Nem akarom az újévre átvinni ezt a szrságot.2021. dec. 19. 17:16
4/46 A kérdező kommentje:
Van két nagy gyerek is, 20 év körüliek. Gondolom együtt karácsonyoznak sőt biztos. A nagy fiú külföldön dolgozik az ünnepekre jött haza.
2021. dec. 19. 17:18
5/46 anonim válasza:
Én most szólnék neki amíg lehet.
Mármint úgy értem még nincs itt szenteste, még van időd.
Én örülnék neki ha hamarabb kiderülne és nem ajándékozás után. Jó pofiztam vele meg minden. Együtt voltunk az ünnepek alatt és végül ez derülne ki. Jobb a jó előtt mint után szerintem.
6/46 anonim válasza:
Attól is függ, mióta csalja, és mióta tudod. Most ha pl. tart(anak) a viszony(ai) 4 éve és te 3 hete tudod, akkor minek a nagy sietség, csak 8 napot kell várni.
7/46 anonim válasza:
Érdekes egy jó nép gyűlt itt össze. Ha az lenne a kérdés, hogy mikor szóljak a pasinak, hogy a felesége csalja, pont ellenkező válaszok lennének. 98%-ban az , hogy sose, mi közöd hozzá..!
9/46 A kérdező kommentje:
Szólni azért akarok mert hozzám és köze volt valamilyen szinten a férjének. 30 éve vannak együtt de egyébként folyamatosan csalta nekem legalábbis ezt mondta akkor esett le igazából hogy ez milyen ember is. Most a múlt héten kiderült hogy több nővel egyhuzamban, velem párhuzamosan együtt volt.
2021. dec. 19. 17:38
10/46 anonim válasza:
De neked attól nem lesz jobb, ha tönkreteszel egy családot. Sajnos én is voltam szerető, de sosem avatkoztam volna bele az életükbe. A bosszú engem nem boldogít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!