Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor szóljak a pasi feleségének hogy megcsalják?
Ha meg szerintetek tudja a neje, ahogy itt páran állítják, akkor meg igazán nem értem miért estetek így neki a kérdezőnek, hogy be akarja mártani. Akkor semmi gond nem lesz szerintetek
Kérdező: minél hamarabb, annál jobb!
Nyuszika, miért nem akkor szoltál a kedves nejének, még mielőtt téged is megdugott? Ja, mert akartad, és most, hogy téged is "megcsalt", már bosszúra szomjazol. Mégis mit vártál egy ilyen pasitól?
Feltehetően már rég tudja a neje, és lehet, ő is csalja.
Upsz, most olvasom csak, hogy másban is felmerült az, ami bennem.
#37 voltam.
Lassan 9 éve vagyok együtt a párommal, aki immáron a vőlegényem is. Ha megcsalna (őszintén remélem, hogy sose történik meg), szeretném tudni, és azonnal véget vetnék a kapcsolatnak. Ha esetleg ilyen történne, akkor nagyon szeretném, hogy a 3. fél szóljon nekem, és pont nem érdekelne, hogy ő milyen ember és milyen szándékkal köpi be a párom, az lenne a lényeg, hogy végre láthatok tisztán, leléphetek és hamarabb elkezdhetek becsületesebb párt keresni magam mellé.
Akik azon vergődnek, hogy "ő se jobb", ezért fogja be a száját, nem tudom, hol a francban élnek és milyen logika szerint működnek.
Ebben a történetben kizárólag annyi a lényeg, hogy a feleség megtudja az igazat és annak ismeretében, saját belátása szerint dönthessen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!