Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mikor szóljak a pasi feleségén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor szóljak a pasi feleségének hogy megcsalják?

Figyelt kérdés
Vagy most kellene szólnom hétfőn, vagy két ünnep között vagy pedig január első hetében. Nem tudom hogy bekavarjak e, az ünnepek előtt? Vagy várjam meg a január első hetét amíg lemennek az ünnepek. Előbb utóbb szólnom kell neki nem fogom tartogatni de még év váltás előtt kellene szólnom szerintem. Nem akarom az újévre átvinni ezt a szrságot.
2021. dec. 19. 17:16
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
47%
31.végre valaki. Ugyanezt gondolom.
2021. dec. 19. 19:53
 32/46 anonim ***** válasza:
56%

Ha meg szerintetek tudja a neje, ahogy itt páran állítják, akkor meg igazán nem értem miért estetek így neki a kérdezőnek, hogy be akarja mártani. Akkor semmi gond nem lesz szerintetek

Kérdező: minél hamarabb, annál jobb!

2021. dec. 19. 19:57
 33/46 Savlekotő ***** válasza:
60%
Utolsó én kimondom általában amit sokan mernek.. Pont nem érdekel ha ez nem tetszik,főleg ha rátapintok és fáj az igazság. Akkor érdekes le se tojta a feleség érzelmeit a drága mikor a nős pasi alá feküdt be huzamosan.. Most hirtelen izgatja,persze mert egója sérült h maximum egy használatos ürítőkehely volt..
2021. dec. 19. 19:57
 34/46 anonim ***** válasza:
33%
Csak magát járatja le a kérdező, de hajrá.
2021. dec. 19. 19:58
 35/46 anonim ***** válasza:
73%
23: A létező leggyerekesebb dolog azt mondani mindenkinek, aki más világképpel rendelkezik, másképp dönt, másképp gondolkodik nálad, hogy nőjön fel. Te nőj fel és tanuld meg elfogadni, hogy más emberek nem olyanok, mint te. És soha nem is válnak azzá, mert más emberek, nem a te kiterjesztéseid.
2021. dec. 19. 20:30
 36/46 anonim ***** válasza:
56%

Nyuszika, miért nem akkor szoltál a kedves nejének, még mielőtt téged is megdugott? Ja, mert akartad, és most, hogy téged is "megcsalt", már bosszúra szomjazol. Mégis mit vártál egy ilyen pasitól?

Feltehetően már rég tudja a neje, és lehet, ő is csalja.

2021. dec. 19. 20:58
 37/46 anonim ***** válasza:
53%

Upsz, most olvasom csak, hogy másban is felmerült az, ami bennem.

#37 voltam.

2021. dec. 19. 20:59
 38/46 anonim ***** válasza:
70%

Lassan 9 éve vagyok együtt a párommal, aki immáron a vőlegényem is. Ha megcsalna (őszintén remélem, hogy sose történik meg), szeretném tudni, és azonnal véget vetnék a kapcsolatnak. Ha esetleg ilyen történne, akkor nagyon szeretném, hogy a 3. fél szóljon nekem, és pont nem érdekelne, hogy ő milyen ember és milyen szándékkal köpi be a párom, az lenne a lényeg, hogy végre láthatok tisztán, leléphetek és hamarabb elkezdhetek becsületesebb párt keresni magam mellé.

Akik azon vergődnek, hogy "ő se jobb", ezért fogja be a száját, nem tudom, hol a francban élnek és milyen logika szerint működnek.

Ebben a történetben kizárólag annyi a lényeg, hogy a feleség megtudja az igazat és annak ismeretében, saját belátása szerint dönthessen.

2021. dec. 19. 21:45
 39/46 anonim ***** válasza:
18%
Szerető vagyok,de eszembe se lenne szólni.Csak az a bajod,hogy mással is volt.Az se biztos,hogy a nőt érdekelné.
2021. dec. 19. 21:48
 40/46 anonim ***** válasza:
18%
Na végre egy kérdés ahol jó emberek vannak többségben. Eszedbe ne jusson szólni. Ki vagy te hogy más családi életébe beleszólj? Nem vagy te sem bíró, sem a jóisten. Törődj a saját életeddel. Egyébként meg egy 30 éves házasságot ennyivel nem tudsz megingatni. Csak magadat járatnád le.
2021. dec. 19. 22:53
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!