Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalásnál szerintetek ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnál szerintetek ki a hibás?

Figyelt kérdés

Van olyan hogy csak a csaló a hibás nem kell bemutatni azokat akik mert megtehetik alapon van.

Persze van mikor a megcsalt is hibás.

Viszont szerintem az sem allja meg a helyet mindig hibás mind a kettő.

Megadhatok én bármit s mindent de ha akkor is megcsalnak hol az én hibám?

Több és más más megcsalási helyzet van,ismertem olyan férfit szép nője volt,mindent megkapott,megcsalta fűvel fával,aztan a nő is megcsalta mert javareszt otthon volt egyedül. Na már most itt a férfi mikor csalt ott nem tudom azt mondani a nő hibás vplt megcsaltak mert szerencsétlen a szívet is kitette. Viszont mikor a nő csalta meg ott nem mondom nem hibazott de ott azért nagyon hibás a férj is.

Csak elméleti kérdés. Nagyon nem fekete fehér a világ.

tegnap 19:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%

Pont sajnos az a helyzet, hogy fekete-fehér...

Ha a férfi a megcsaló, akkor bármi is van, az áldozattal szembeni empátia okán ő a tuti bűnös. Ha a nő, akkor a fele egyértelműen feminin, mert a pasi biztos megérdemelte, a másik fele meg szintúgy áldozat mellé - de ami a lényeg, nem árnyalt és megosztott felelősséggel gondolkodnak a legtöbben...

A gyakorlat azt mutatja, hogy 90%-ban csak 1 fél a hibás; épp azért, mert fekete vagy fehér.

tegnap 20:03
 2/12 anonim ***** válasza:
87%
A világ nem fekete-fehér, de a megcsalás igen, mert csak és kizárólag az egyén döntése, nincs helye átmenetnek. A kapcsolatbéli hiányosságokat elég sok módon lehet kezelni, egy rossz kapcsolatot le lehet zárni, az pedig soha nem kifogás, hogy valakit "elsodornak az érzelmei". Nem vagyok marionettbábuk, nem vagyunk ösztönlények. Az ember nem kerül "csak úgy" "véletlenül" megcsalás helyzetbe, ezeknek ezer előzménye van és az összes ponton elgondolkodhatna, megállhatna. Ha nem teszi, akkor igenis ő a hibás és nem kell mentegetni meg kifogásokat keresni, egy utolsó senki és kész. Feketén, fehéren.
tegnap 20:05
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Aki felrebszik.
tegnap 20:10
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

A megcsaló fél egyértelműen hibás.

A szerető is, ha tudta, hogy a megcsaló kapcsolatban van. Tudom, hogy ez népszerűtlen vélemény, de akkor is így gondolom, elég olcsó felelősséghárítás mondjuk a megcsalóval való szex közben, hogy "hát dik, csak ő a hibás, nekem erkölcsi felelősségem nincs" (dehogynem nincs). Ha nem tudott róla, akkor nyilvánvalóan ártatlan.

A megcsalt fél akkor lehet az, ha valami a párját bántalmazó baromállat, aki elől menekült a másik.

tegnap 20:15
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy megcsalásnál a csaló a hibás. Sok más dologban mindketten.

De véget lehetne vetni a kapcsolatnak, hűtlenség helyett, és akkor nem lenne ilyen probléma.

tegnap 20:27
 6/12 anonim ***** válasza:
58%
Te hány napja kattogsz ezeken a kérdéseken kérdező? Annyira bugyuta a fogalmazásod, a gondolatmeneted, és olyan megszállottan foglalkoztat téged ez a téma, hogy nem ártana szakembert keresned. Megcsaltak, vagy te csaltál meg valakit?
tegnap 20:39
 7/12 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem az a hibás aki felére kefél. Ha nem jó neki már a kapcsolat akkor szakítani kell és utána dughat kedvére. Ilyen egyszerű.
tegnap 20:44
 8/12 Noren1989 ***** válasza:
27%
Egyértelműen Lyézus Krisztus.
tegnap 21:08
 9/12 anonim ***** válasza:
33%

Magáért a megcsalásért nyilván az elkövetője felel. Senki sem tart pisztolyt a fejéhez.

A megcsalás egyik gyakori oka mégiscsak az elhanyagolás. Ha valakivel huzamosabb ideig nem törődnek, akkor van rá esély, hogy máshol fog intimitást keresni. A kapcsolat ilyen jellegű megromlásáért pedig rendszerint mindkét fél hibás.

tegnap 22:04
 10/12 anonim ***** válasza:
68%

A hűtlen fél a hibás egyedül.

Hogy árnyaljuk a képet, most nagyon sok embert meg fogok botránkoztatni:

Bár mindig a megcsaló félt terheli a felelősség a párjával szemben, minden megcsalásban a férfi szereplőnek van 90-100%-os felelőssége! Hogy mire gondolok?

Hát arra, hogy azért az esetek nagyrészében bizony a férfi az, a kezdeményez, udvarol a nőnek, megy, mint a tulok előre, csak megkaphassa bármi áron a nőt, aki kell neki.Hogy ez most egy kapcsolatban lévő férfi, vagy egy nő a megcsaló, ahol a 3. fél a férfi, az teljesen mindegy.Mindkét esetben a férfi volt az, aki kezdeményezte az egészet és udvarolt.Addig, amíg repedést nem látott a pajzson, ahol épp be tudott férkőzni.

Ez már csak így szokott lenni.

tegnap 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!