Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnál szerintetek ki a hibás?
Van olyan hogy csak a csaló a hibás nem kell bemutatni azokat akik mert megtehetik alapon van.
Persze van mikor a megcsalt is hibás.
Viszont szerintem az sem allja meg a helyet mindig hibás mind a kettő.
Megadhatok én bármit s mindent de ha akkor is megcsalnak hol az én hibám?
Több és más más megcsalási helyzet van,ismertem olyan férfit szép nője volt,mindent megkapott,megcsalta fűvel fával,aztan a nő is megcsalta mert javareszt otthon volt egyedül. Na már most itt a férfi mikor csalt ott nem tudom azt mondani a nő hibás vplt megcsaltak mert szerencsétlen a szívet is kitette. Viszont mikor a nő csalta meg ott nem mondom nem hibazott de ott azért nagyon hibás a férj is.
Csak elméleti kérdés. Nagyon nem fekete fehér a világ.

Pont sajnos az a helyzet, hogy fekete-fehér...
Ha a férfi a megcsaló, akkor bármi is van, az áldozattal szembeni empátia okán ő a tuti bűnös. Ha a nő, akkor a fele egyértelműen feminin, mert a pasi biztos megérdemelte, a másik fele meg szintúgy áldozat mellé - de ami a lényeg, nem árnyalt és megosztott felelősséggel gondolkodnak a legtöbben...
A gyakorlat azt mutatja, hogy 90%-ban csak 1 fél a hibás; épp azért, mert fekete vagy fehér.

A megcsaló fél egyértelműen hibás.
A szerető is, ha tudta, hogy a megcsaló kapcsolatban van. Tudom, hogy ez népszerűtlen vélemény, de akkor is így gondolom, elég olcsó felelősséghárítás mondjuk a megcsalóval való szex közben, hogy "hát dik, csak ő a hibás, nekem erkölcsi felelősségem nincs" (dehogynem nincs). Ha nem tudott róla, akkor nyilvánvalóan ártatlan.
A megcsalt fél akkor lehet az, ha valami a párját bántalmazó baromállat, aki elől menekült a másik.

Egy megcsalásnál a csaló a hibás. Sok más dologban mindketten.
De véget lehetne vetni a kapcsolatnak, hűtlenség helyett, és akkor nem lenne ilyen probléma.

Magáért a megcsalásért nyilván az elkövetője felel. Senki sem tart pisztolyt a fejéhez.
A megcsalás egyik gyakori oka mégiscsak az elhanyagolás. Ha valakivel huzamosabb ideig nem törődnek, akkor van rá esély, hogy máshol fog intimitást keresni. A kapcsolat ilyen jellegű megromlásáért pedig rendszerint mindkét fél hibás.

A hűtlen fél a hibás egyedül.
Hogy árnyaljuk a képet, most nagyon sok embert meg fogok botránkoztatni:
Bár mindig a megcsaló félt terheli a felelősség a párjával szemben, minden megcsalásban a férfi szereplőnek van 90-100%-os felelőssége! Hogy mire gondolok?
Hát arra, hogy azért az esetek nagyrészében bizony a férfi az, a kezdeményez, udvarol a nőnek, megy, mint a tulok előre, csak megkaphassa bármi áron a nőt, aki kell neki.Hogy ez most egy kapcsolatban lévő férfi, vagy egy nő a megcsaló, ahol a 3. fél a férfi, az teljesen mindegy.Mindkét esetben a férfi volt az, aki kezdeményezte az egészet és udvarolt.Addig, amíg repedést nem látott a pajzson, ahol épp be tudott férkőzni.
Ez már csak így szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!