Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalásnál szerintetek ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnál szerintetek ki a hibás?

Figyelt kérdés

Van olyan hogy csak a csaló a hibás nem kell bemutatni azokat akik mert megtehetik alapon van.

Persze van mikor a megcsalt is hibás.

Viszont szerintem az sem allja meg a helyet mindig hibás mind a kettő.

Megadhatok én bármit s mindent de ha akkor is megcsalnak hol az én hibám?

Több és más más megcsalási helyzet van,ismertem olyan férfit szép nője volt,mindent megkapott,megcsalta fűvel fával,aztan a nő is megcsalta mert javareszt otthon volt egyedül. Na már most itt a férfi mikor csalt ott nem tudom azt mondani a nő hibás vplt megcsaltak mert szerencsétlen a szívet is kitette. Viszont mikor a nő csalta meg ott nem mondom nem hibazott de ott azért nagyon hibás a férj is.

Csak elméleti kérdés. Nagyon nem fekete fehér a világ.

tegnap 19:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
73%

Nyilvánvalóan és kizárólag a megcsaló fél a hibás. Akár férfi az illető, akár nő.

A megcsalásra nincs elfogadható ok, nincs mentség, nincs kifogás. Ez egy tudatos döntés, ami Jellembeli torzulásból fakad.

HA úgy érzi, hogy nem működik a kapcsolata, és a párja sem partner abban, hogy megpróbálják helyrehozni, akkor sem a megcsalás a megoldás. Az szimplán gerinctelen, patkány dolog, gyávaság, és csak arra való, hogy tudatosan megalázza a párját, és saját magát is lealacsonyítja. Emberként értéktelen, jellemtelen.

Ha nem működik a kapcsolat, szakítson, váljon el. Normális ember ezt teszi.

tegnap 22:41
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Minden kapcsolathoz két ember kell. Mindegyikhez. A megcsaló meg a szerető. Senki más.

Lehet arról vitatkozni, hogy mennyire hibás a szerető, tud róla vagy sem, hogy a másik házas. Mondjuk az esetek 99%-ban pontosan tudja, hogy a másik fél házas.

Ez a harmadik fél mennyiben hibás pont ugyanolyan áldozathibáztatás, mint némi erőszak után a mi volt rajta. Nincs tökéletes kapcsolat, és nincs tökéletes ember. Ezzel az erővel akkor nyugodtan csalhat mindenki mindenkit mindenkivel, hiszen ha nincs semmi, amiben a házastárs hibázott, még mindig lehet arra hivatkozni, hogy unalmas. Akkor is, ha tökéletes. De ki az? Aki úgy gondolja, hogy jogos a félrelépés, ha a kapcsolat nem tökéletes, ha bármi hiányzik, az úgy gondolja, hogy az ő párja nem találna okot arra, hogy miért lépett félre?

ma 05:41
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Mindketten. Mármint te és párod. Az idegen csak él a lehetőséggel.
ma 09:41
 14/19 anonim ***** válasza:
24%

13.

Ez a hozzáállás kb. a telepi romák színvonala akik lopás után úgy magyarázták, hogy "há bíróúr, nyitva vót a kapu, az ő hibájuk, hogy úgy hagyták, mi csak éltünk a lehetősíggel!"

ma 10:24
 15/19 anonim ***** válasza:
27%
14-es nagyon tévedsz. Aki hűséges a párjához, annak hiába kínálja magát bárki. Akinek meg xar a kapcsolata, az úgyis keres valakit. Én nőként szívesebben randizok nős pasikkal, mint nyomorult, életképtelen 30-40-es senkikkel.
ma 10:33
 16/19 anonim ***** válasza:
Egyedülálló szűz senkikre gondoltam. 15 voltam
ma 10:34
 17/19 anonim ***** válasza:
40%

15.

Ritkán olvasni még itt is ilyen szintű felelősséghárítást. "Há more úgyis megcsalná valakivel, há méne én legyen az, hamá van lehetőség?"

ma 10:36
 18/19 anonim ***** válasza:
63%
15. válaszoló. Hihetetlen, hogy te még nőnek érzed és hívod magad.
ma 10:38
 19/19 anonim ***** válasza:

18-as te biztos valami megcsalt nő vagy. Vagy pedig félsz, hogy meg leszel csalva. Pedig a pasik ösztön lények mind. Annak megfelelően kell bánni velük.

17-es neked meg valami cigány fétised lehet. Süssél estire punyát azt egyél inkább.

ma 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!