Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnál szerintetek ki a hibás?
Van olyan hogy csak a csaló a hibás nem kell bemutatni azokat akik mert megtehetik alapon van.
Persze van mikor a megcsalt is hibás.
Viszont szerintem az sem allja meg a helyet mindig hibás mind a kettő.
Megadhatok én bármit s mindent de ha akkor is megcsalnak hol az én hibám?
Több és más más megcsalási helyzet van,ismertem olyan férfit szép nője volt,mindent megkapott,megcsalta fűvel fával,aztan a nő is megcsalta mert javareszt otthon volt egyedül. Na már most itt a férfi mikor csalt ott nem tudom azt mondani a nő hibás vplt megcsaltak mert szerencsétlen a szívet is kitette. Viszont mikor a nő csalta meg ott nem mondom nem hibazott de ott azért nagyon hibás a férj is.
Csak elméleti kérdés. Nagyon nem fekete fehér a világ.

Nyilvánvalóan és kizárólag a megcsaló fél a hibás. Akár férfi az illető, akár nő.
A megcsalásra nincs elfogadható ok, nincs mentség, nincs kifogás. Ez egy tudatos döntés, ami Jellembeli torzulásból fakad.
HA úgy érzi, hogy nem működik a kapcsolata, és a párja sem partner abban, hogy megpróbálják helyrehozni, akkor sem a megcsalás a megoldás. Az szimplán gerinctelen, patkány dolog, gyávaság, és csak arra való, hogy tudatosan megalázza a párját, és saját magát is lealacsonyítja. Emberként értéktelen, jellemtelen.
Ha nem működik a kapcsolat, szakítson, váljon el. Normális ember ezt teszi.

Minden kapcsolathoz két ember kell. Mindegyikhez. A megcsaló meg a szerető. Senki más.
Lehet arról vitatkozni, hogy mennyire hibás a szerető, tud róla vagy sem, hogy a másik házas. Mondjuk az esetek 99%-ban pontosan tudja, hogy a másik fél házas.
Ez a harmadik fél mennyiben hibás pont ugyanolyan áldozathibáztatás, mint némi erőszak után a mi volt rajta. Nincs tökéletes kapcsolat, és nincs tökéletes ember. Ezzel az erővel akkor nyugodtan csalhat mindenki mindenkit mindenkivel, hiszen ha nincs semmi, amiben a házastárs hibázott, még mindig lehet arra hivatkozni, hogy unalmas. Akkor is, ha tökéletes. De ki az? Aki úgy gondolja, hogy jogos a félrelépés, ha a kapcsolat nem tökéletes, ha bármi hiányzik, az úgy gondolja, hogy az ő párja nem találna okot arra, hogy miért lépett félre?

13.
Ez a hozzáállás kb. a telepi romák színvonala akik lopás után úgy magyarázták, hogy "há bíróúr, nyitva vót a kapu, az ő hibájuk, hogy úgy hagyták, mi csak éltünk a lehetősíggel!"

15.
Ritkán olvasni még itt is ilyen szintű felelősséghárítást. "Há more úgyis megcsalná valakivel, há méne én legyen az, hamá van lehetőség?"

18-as te biztos valami megcsalt nő vagy. Vagy pedig félsz, hogy meg leszel csalva. Pedig a pasik ösztön lények mind. Annak megfelelően kell bánni velük.
17-es neked meg valami cigány fétised lehet. Süssél estire punyát azt egyél inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!