Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi, aki megbocsátott a feleségének, barátnőjének egy hosszabb viszonyt?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért? Hogy tudott ezen túllépni?2021. dec. 27. 22:51
2/9 anonim válasza:
Unokatesóm kamionos. 2-3 hetente jön haza. A barátnője kb 10 faszival is dugott, míg oda volt. Most szüli neki a második gyereket.
Gondolom úgy volt vele hogy ilyen munka mellett már nem talál másik nőt aki ezt elviseli. Na meg már az első gyerek megvolt akkor.
3/9 anonim válasza:
Ismerek ilyet. Gondolom mert szereti,nem tudok más értekmesebb indokot adni rá.
4/9 anonim válasza:
Én megbocsátottam,de elfelejteni nem tudom.Túllépni csak nagyon nehezen lehet. Rájöttem,ha együtt vagyunk,sokkal ritkábban jut eszembe a borzalom.Ha viszont nincs mellettem,szinte minden percben eszembe jut és nagyon szenvedek.Hosszú idő lesz,az biztos.
Egyébként itt az Én történetem:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
5/9 anonim válasza:
2 év házasság után, míg katona voltam, állítólag egyetlen egyszer, általam ismeretlennel. A valóság már úgy sem fog soha kiderülni. Nagyon szerettem, még utána is , mai ésszel viszont azt mondanám, hogy szét kellett volna mennünk.
6/9 anonim válasza:
#5 Azóta szétmentetek, vagy mi lett veletek?
7/9 anonim válasza:
#4 Nekem az a fura a te történetedben, hogy állítólag csak úgy mert jó volt a szeretőjével a szex alapon csalt téged 1 évig. Na most ha ez igaz, akkor azóta sem és ezután sem fog ez soha újra megtörténni? Kicsit fura. Meg hogy ő botlásnak nevezi azt, amikor egy évig szeretővel csal... na szép, mondhatom. Ez az egy botlása volt... mi lett volna, ha több lenne?
8/9 anonim válasza:
#6 Nem, ő akart, én nem,aztán szét akartunk, de az akkori főnököm lebeszélt, gyerek lett 2, közben én nekem is volt egy félrelépésem? lakás hitellel, én tartottam el a családot 15 évig, közös vállalkozás. A ki hibásabb, ki a rosszabb, mindig lógott a levegőben és a kapcsolatunk semmit nem ért. Ezek a történetek szerintem kétfélék lehetnek: ha nagy a szerelem, keserű szájízzel, de tovább; vagy lazán veszik a felek és mindenki azt csinál a házasságon belül, amit akar, ha a válás valamiért nem opció.
9/9 anonim válasza:
Az exemnek is megbocsájtott a férje, csak menjen vissza hozzá...
Visszament...
Hogy milyen azóta a házasságuk ?
Ki tudja ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!