Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van olyan férfi, aki megbocsát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi, aki megbocsátott a feleségének, barátnőjének egy hosszabb viszonyt?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért? Hogy tudott ezen túllépni?
2021. dec. 27. 22:51
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Ismerek ilyet.
2021. dec. 27. 22:53
 2/9 anonim ***** válasza:
97%

Unokatesóm kamionos. 2-3 hetente jön haza. A barátnője kb 10 faszival is dugott, míg oda volt. Most szüli neki a második gyereket.

Gondolom úgy volt vele hogy ilyen munka mellett már nem talál másik nőt aki ezt elviseli. Na meg már az első gyerek megvolt akkor.

2021. dec. 27. 22:56
 3/9 anonim ***** válasza:
67%
Ismerek ilyet. Gondolom mert szereti,nem tudok más értekmesebb indokot adni rá.
2021. dec. 28. 06:50
 4/9 anonim ***** válasza:
97%

Én megbocsátottam,de elfelejteni nem tudom.Túllépni csak nagyon nehezen lehet. Rájöttem,ha együtt vagyunk,sokkal ritkábban jut eszembe a borzalom.Ha viszont nincs mellettem,szinte minden percben eszembe jut és nagyon szenvedek.Hosszú idő lesz,az biztos.

Egyébként itt az Én történetem:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

2021. dec. 28. 12:22
 5/9 anonim ***** válasza:
96%
2 év házasság után, míg katona voltam, állítólag egyetlen egyszer, általam ismeretlennel. A valóság már úgy sem fog soha kiderülni. Nagyon szerettem, még utána is , mai ésszel viszont azt mondanám, hogy szét kellett volna mennünk.
2021. dec. 29. 11:12
 6/9 anonim ***** válasza:
95%
#5 Azóta szétmentetek, vagy mi lett veletek?
2021. dec. 29. 18:43
 7/9 anonim ***** válasza:
91%
#4 Nekem az a fura a te történetedben, hogy állítólag csak úgy mert jó volt a szeretőjével a szex alapon csalt téged 1 évig. Na most ha ez igaz, akkor azóta sem és ezután sem fog ez soha újra megtörténni? Kicsit fura. Meg hogy ő botlásnak nevezi azt, amikor egy évig szeretővel csal... na szép, mondhatom. Ez az egy botlása volt... mi lett volna, ha több lenne?
2021. dec. 29. 18:55
 8/9 anonim ***** válasza:
52%
#6 Nem, ő akart, én nem,aztán szét akartunk, de az akkori főnököm lebeszélt, gyerek lett 2, közben én nekem is volt egy félrelépésem? lakás hitellel, én tartottam el a családot 15 évig, közös vállalkozás. A ki hibásabb, ki a rosszabb, mindig lógott a levegőben és a kapcsolatunk semmit nem ért. Ezek a történetek szerintem kétfélék lehetnek: ha nagy a szerelem, keserű szájízzel, de tovább; vagy lazán veszik a felek és mindenki azt csinál a házasságon belül, amit akar, ha a válás valamiért nem opció.
2021. dec. 30. 09:42
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Az exemnek is megbocsájtott a férje, csak menjen vissza hozzá...

Visszament...

Hogy milyen azóta a házasságuk ?

Ki tudja ?

2022. jan. 5. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!