Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőt hónapokig csalja a férfi a háta mögött. Kiderül, de a nő megbocsát neki és boldogan élnek, mintha mi se történt volna. Szerintetek ez normális?
Én az első kommentelővel értek egyet, viszont a másodiknak is igaza van mert ma már minden normális:D
Csak az emberek véleményére vagyok kivancsi ebben a temaban, hisz ahany ember annyi féle gondolat.
Halvány fingod sincs, mi van a háttérben. Hidd el, vannak olyan élethelyzetek, amikor nincs más opció. Ahelyett, hogy másokat hülyének nézel, inkább örülj annak, hogy nem vagy ilyen helyzetben.
Ha pedig veled csalta a feleségét, inkább azon gondolkozz, hogy miért könyörögte vissza magát mégis a feleséghez, ahelyett hogy veled dobbantott volna... Ebben az esetben sem a feleség a hülye nő szerintem...
Ma már hiú ábránd olyan kapcsolatra àhítozni, ahol 50 évig èlnek egymás mellett, és nincs megcsalás. Keserű, szomorú, de ez van.
Mit nyernek, ha elválnak? Semmit. Főleg, ha gyerek is van, és a házasságuk is jó volt eddig. Ezerszer komolyabb dolgok kötik össze őket, mint a szerelem, ami múlandó. Új kapcsolatban is elmúlik, és ott is lesz megcsalás, csak közben ott a szétesett család, a sérült gyerek, a gyerektartás, anyagi gondok, társadalmi megvetés, stb.
Én is ismerek ilyet... nekik normális...
De tuti a nőnek is van valakie. Elkorcsosult világ az már biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!