Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A nőt hónapokig csalja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőt hónapokig csalja a férfi a háta mögött. Kiderül, de a nő megbocsát neki és boldogan élnek, mintha mi se történt volna. Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

2018. júl. 19. 11:22
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"ugyanazt a p.nàt nézi X ève, minden este, a másik meg ismeretlen és új"

És? Értelmes ember tudja, hogy az is ugyanolyan.

"hosszú èvek alatt mindenhol van olyan mèlyrepülés, ahol nem rózsaszín habos boldogság minden pillanat"

És? Értelmes ember tudja ezt kezelni.

2018. júl. 19. 16:42
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 20-as a kulcsszó: kicsit is ismeri a férfiakat..

a mi harmadikunk egyáltalán nem volt szebb sőt jobb nő, pedig egy tízessel idősebb vagyok, de bármikor(értsd pl: fűnyírás közben smink nélkül) is szívesen mellé állok és a különbség..nos látható,,,:-)))) nem az ő javára..ennek ellenére sikerült neki..bravó ügyes volt...

És igazad van!! Nincs az a jó nő, aki mellől ne vágyna pasi valaki másra..de ez visszafelé is igaz...egyik szeretőmmel sem volt jobb(terápiának használtam diliház helyett) CSAK MÁS valami változatos..

Ez a nagy igazság...

2018. júl. 19. 18:08
 23/24 anonim ***** válasza:
48%

Ha nàluk normàlis, és a megcsalt megalàzott félnek ez megfelel akkor ez az ő dolga/ a magànügyük.

A magam részéről , igénytelenségnek tartom, de amúgy nem érdekel màsok magànélete.

Èn sosem csaltam meg senkit, még nagyon szar kapcsolatban sem, inkàbb elhagytam mikor màr nem volt esély megjavítani. Nekem a csalàs nem fér bele, nem ilyen ember vagyok, és ha velem tette/ tenné ezt valaki, azonnal szakítottam, és vàlnék is ilyen esetben. Se gyomrom nincs ilyesmi utàn folytatni, hozzàérni a màsikho se a bizalmamat nem kapnà újra vissza az aki megcsal, a csalódàs is akkora lenne, hogy mind a szerelmem, mind a tiszteletem elmúlna irànta... Èrtelmetlen lenne folytatni így. Inkàbb vagyok egyedül de megmarad az önbecsülésem, mint megalàzottként vergődjek valakivel akit emberi lénynek sem tartok. Abban biztos vagyok, hogy az ilyen kapcsolatokban màr nincs bizalom, se boldogsàg, csak kirakat a külvilàgnak, meg màrtírkodàs, hogy jaj a gyerek. ( Aki a szar kapcsolatot, hidegséget/ veszekedést làtja példaként) Az biztos jó neki....ja nem!

Hogy kinek normàlis, az egyéni dolog. Nekem nem az, ezért lépek ilyen esetben. Az marad ilyen viszonyban akit nem èrdekel, /ő maga is félrekefél- tehàt hasonló személyiség, vagy anyagilag függ a partnerétől- el van tartva...ilyenek.

2018. júl. 20. 00:32
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit visszaolvastam. Akkor àrulja màr el az aki kb azèrt csalt mert unta 5-10, x éve ugyanazt a nemiszervet/ embert nézni, hogy ha ő időnként újra, màsra vàgyik, akkor mi a büdös lópéniszért kezd bele hosszabb tàvú, komolyabb kapcsolatba, hàzassàgba? A nyitott kapcsolat ( mindkét félnek) miért nem jó? Ehhez is talàl partnert aki akar. Mert az màr nem tetszik hogy ez tisztességes, hogy a màsik is félre mehet? Az ilyen màsik hàta mögött mentalitàsú ember pl minek szaporodik? Hogy megcsalhassa az asszonyt és a gyereknek ilyen példàt mutasson? Ez szànalmas.

A nehézségek elől meg nem megoldàs menekülni màs àgyàba.

2018. júl. 20. 00:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!