Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A nőt hónapokig csalja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőt hónapokig csalja a férfi a háta mögött. Kiderül, de a nő megbocsát neki és boldogan élnek, mintha mi se történt volna. Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

2018. júl. 19. 11:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
46%

"vannak olyan élethelyzetek, amikor nincs más opció"

Írj már egy olyan élethelyzetet, amikor valaki fegyverrel kényszerít a párod megcsalására :D

Pedig van ilyen. Nehéz lehet elhinni ilyen megsavanyodottan, de van.

"Mit nyernek, ha elválnak?" - Mondjuk azt, hogy nem kell többé egy kalap sz--ban élniük, egyiküknek egy becstelen társsal, aki cseppet se tiszteli.

"a házasságuk is jó volt eddig" - aha, biztos nagyon jó volt, ha ide jutottak :D

"Ezerszer komolyabb dolgok kötik össze őket, mint a szerelem, ami múlandó." - Mint például? Hitel? Azt meg lehet oldani.

Azt meg külön imádom, hogy ilyen lebukás utáni helyzetben valahogy a pasik nagyrésze ajvékol, hogy jaj, de hát a gyerek, bezzeg mikor egy random nőbe dugdosta a farkát, akkor eszébe se jutott a porontya. :D

2018. júl. 19. 13:20
 12/24 A kérdező kommentje:
félreértés ne legyen:D Nem rólam van szó, csak tudok ilyenről a közvetlen közelemben:D
2018. júl. 19. 13:27
 13/24 anonim ***** válasza:
78%

Bemutatom Neked a mi házasságunkat...

A külső szemlélőnek eszébe sem jutna feltételezni,(kivéve aki hasonló helyzetben volt..) hogy 3 éve gyomorfájások közepette harcoltam a férjemért...De Ő is értem..Lehozza a csillagokat az égről...Megérte? Igen! Aki hallja hülyének néz?? ..igen..!!

És kinek mi köze hozzá??Szeretem, bár vannak rossz pillanataim, mikor eszembe jut..ilyenkor..Bizalom nincs de ettől függetlenül jól vagyunk..

ez a lényeg...Jól érezzük magunkat , fergeteges a szex

2018. júl. 19. 13:29
 14/24 anonim ***** válasza:
87%
11-es! Lehet ugyan ítélkezni mások életéről kívül állóként,de tök fölösleges.Csak azért mert neked ez böki a csőröd,más azt tesz amit akar.Ha akar megbocsájt,ha nem akar nem.És ha valakinek csak akkor jut eszébe a gyerekei jövője,mikor már áll a bál otthon,az is több mint a semmi.Mert azt gondolom felelősségteljes embernek a legfontosabb a gyermeke jövője.
2018. júl. 19. 13:30
 15/24 anonim ***** válasza:
60%

Wut? Az a kérdés, hogy "szerintetek ez normális?"

Szerintem nem. Válaszoltam a kérdésre. Ennyi.

Ez is baj? :D

2018. júl. 19. 13:39
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

13-as vagyok újra...Életközépi válság, amit sok esetben egy bizonyos külső hatás idéz elő..Pasiknál 45-50 éves kor között jön többnyire(nálunk éppen..:-)Férjemnél pl: édesapja halála, majd nála is egy enyhe infarktus... De való igaz, hogy akkoriban elhanyagoltam, kevés volt a törődés és a szex...

Egy ilyen válság nagyon jó eséllyel új oldalakat világít megy egy kapcsolatban és felfrissíti azt..(nálunk 25 éves)

Tehát azt javaslom, ha még pislákol a szeretet és remény , akkor mindenképp érdemes átbeszélni, kijelölni irányokat, határokat....És ha végképp nem megy együtt ráérnek akkor válni a párok...

ennyire egyszerű, persze sok figyelem , odaadás, empátia szükségeltetik és persze IDŐ

De amit cserébe kapunk: MINŐSÉGI, bensőséges együtlét mind lelki mind fizikai szexuális síkon..

2018. júl. 19. 13:46
 17/24 anonim ***** válasza:
18%

Kismillió kifogást tudnak az emberek kitalálni azért, hogy vajon miért bocsátott meg, miért maradt vele, illetve miért nem hagyta el....

Alapjáraton nem normális.

2018. júl. 19. 14:53
 18/24 anonim ***** válasza:
53%
Alapjáraton szerintem meg te nem vagy előttem szóló normális.
2018. júl. 19. 15:03
 19/24 anonim ***** válasza:
77%

13 és 16-os vagyok!

Ilyen válasz nincs, hogy normális vagy sem,,ez nem egy egzakt dolog..Ahány kapcsolat annyiféle. mögötte annyiféle család benne élők sokféle jellemével...

Gondolkodtam és alapvetően nagy vonalakban 6 féle válasz lehet.. 6 különböző ember típustól.

1.feleség akit már megcsaltak

2. feleség akit még nem csaltak meg( de vszínű meg fognak..:-((((

3 szeretők..ők a csúnya gonoszok velük nem foglalkozunk :-) és az ő véleményük egészen nyilvánvaló...

És ugyanez a 3 típus pasikban...

És az itt elhangzó válaszokat elítéléseket kb be lehet skatulyázni ezek mögé a címkék mögé--Illetve a döntésük alapján az első kettőt még két felé lehet osztani..és aszerint, hogy megbánta-e a döntését és FŐLEG felmeri-e vállalni..megint csak borítékolt a válasz és vélemény..

2018. júl. 19. 16:08
 20/24 anonim ***** válasza:
69%

Lehet háborogni, meg vagdalkozni, de az a ritka, amikor 50 évet élnek egymás mellett megcsalás nélkül. A gyakoribb az, amikor 5-10 év után az egyik fél félredug. Csakhogy egy gyereket felnevelni picit több idő... Csúnya dolog félredugni, meg jobb bele se menni, meg egyebek. De azért az se normális dolog, amikor ötévente új párja van valakinek, főleg gyerekkel.

Lehet ábrándozni, hogy jó házasságba nem tud harmadik betolakodni. Legfeljebb csak te nem tudsz róla. Egyrészt bőven elég ok a megcsalásra, hogy ugyanazt a p.nàt nézi X ève, minden este, a másik meg ismeretlen és új. Másrészt hosszú èvek alatt mindenhol van olyan mèlyrepülés, ahol nem rózsaszín habos boldogság minden pillanat. Aki mást mond, az hazudik. Sok nő egyszerűen kivárja, amíg jön egy válság, és elkezd nyomulni. Tudom, tudom, mindig az tehet róla, aki házas, nem a harmadik. De azért aki kicsit ismeri a férfiakat, és kicsit jól néz ki, az kb. azt szed fel szexre, akit akar. Se gyerek, se feleség, se közös hitel nem fog számítani, mert a férfi nem válni akar, csak dugni.

2018. júl. 19. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!