Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális h nem érzek még szerelmet?
Figyelt kérdés
Nagyjából 2 hónapja találkozgattunk eddig kb 5 randink volt. Ő szerelmes de én meg nem. Sokat beszélünk, nagyon sokat gondolok rá , nagyon jól érzem magam vele.2018. júl. 9. 23:36
1/5 anonim válasza:
Van mikor gyorsan jön a szerelem, van mikor lassan, van mikor soha. Ezt csak úgy derítheted ki, ha többször találkoztok, és esélyt adsz egy kapcsolatnak. Azt írod jól érzed magad mellette. Mit veszíthetsz?
2/5 anonim válasza:
2hónaphoz képest az 5 randi elég kevés
3/5 A kérdező kommentje:
2. Mivel 50-60kmre lakunk egymástól mindketten dolgozzunk. Ezt ugy kell elképzelni ha találkozunk akkor ilyen 4-5napot együtt vagyunk. :)
2018. júl. 10. 15:15
4/5 anonim válasza:
Lehet, hogy most nem ővele van dolgod; de azért megpróbálhatjátok. Lehet, hogy simán nem ő lesz életed szerelme. Valaki itt pl írta, hogy benne van egy többéves kapcsolatban, nem volt szerelmes, de összejött vele, mert jó ember; és most megkérte évek múltán a kezét; de ő viszont erdőtüzet akar, nem parazsat, szikrát. Szereti , mint embert, de nem szerelmes a párjába, és ilyenkor mit csináljon. Ettől függetlenül még talán működhet; de amúgy lehet, hogy ez részedről baráti érzelemnél nem lesz több. Lehet az is, hogy jó ötlet megpróbálni, de lehetséges, hogy új embert kéne keresni. Mostani élettapasztalataim alapján jobb tényleg azt az erdőtüzet keresni. Nem én vagyok az a kérdező, csak gondoltam, megemlítem a történetét. Én meg most olyan helyzetben vagyok, hogy van a korábbi szerelmem, ő most szabad, és van a mostani szerelmem , ő foglalt; és gondoltam, hogy okés, hát aki most már nem a szerelmem egy jóideje, hogy akkor mi lenne, ha mégis vele megpróbálnám, de azután lemondtam róla; mert nálam ez ilyen baráti érzés, hiányzik az a nagy szerelmi töltet, amitől érdemes lenne vele kapcsolatba kezdeni. Volt ilyen egyébként vele régebben, csak akkor még kapcsolatban volt. Úgyhogy őt most hagyom. Meg a másiknak is megírtam, hogy már lemondtam róla pasiként. Tehát most a mostani szerelmemet választanám, de ő viszont foglalt, szóval. Ez van:D
5/5 anonim válasza:
*Viszont az én esetemben tehát lenne másvalaki a képben, csak ő most foglalt, kapcsolatban van; a te esetedben viszont ha nincs másvalaki, aki a szerelmed lenne; hát, talán adhatnál neki egy esélyt, de ilyen sugárzó vonzalom kéne hozzá is talán; szóval nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!