Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha plátói szerelmet érzek egy barátnőm iránt akkor leszbikus vagyok?
Figyelt kérdés
nem akarom megkapni tudom sose lehet az enyém, egyszerűen csak szeretem őt senki mást soha nem szerettem ennyire2014. márc. 15. 17:13
1/5 anonim válasza:
ha mindaketten csajok vagytok,a valószinűleg az vagy. de kinövöd
3/5 anonim válasza:
Ha férfiakhoz is vonzódol, akkor csak biszex lehetsz!
4/5 anonim válasza:
áh a lányok nagy része kipróbálja hogy csajokkal milyen, divat is, a média is sugározza, nem baj ha leszbikus vagy, van egy kor, amikor mindenki belebolondul a saját nemébe, felnézel az emberekre, és szereted őket, akiket jobbnak, szebbnek tartasz magadnál. És még lehetsz vérbeli leszbikus is, majd kiderül:)
Élj boldogan, kövesd az álmaid, és nyugi nem lesz semmi vész:) L/14
5/5 anonim válasza:
Egyaltalan nem biztos, hogy leszbikus vagy. Kulonbozo emberek kulonbozo modokon kepesek szeretetet taplalni egymas irant. Fizikai vonzalmat is erzel iranta, vagy lelkileg kotodsz hozza inkabb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!