Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nok, akik azt valljak, ha egy ferfi megcsal, azert van, mert a no elhanyagolta, igy megbocsathato, kerdem toletek, az ilyen ferfi miert nem azelott szol a nonek hogy hianya van, mielott masba martogatja a fa. T?
Miért kell(ene) szólni, hogy hiánya van? Mi nők miért nem figyelünk, és miért hagyjuk, hogy hiánya legyen?
Megcsalt nő vagyok, nálunk tuti nem amiatt ment félre mert kevés volt a szex. De mindig elcsodálkozom, mikor sírnak a nő, hogy feélrement a pasi, amikor ő nem volt hajlandó vele szexelni...
Az én feleségem évi egyszer akar szexelni,azt is szilveszterkor,mert ha áthúzódik az újévre,akkor két évet is letud egyszerre!
Azt mondta,hogy neki ennyi az igénye,ha nekem kevés,akkor keressek magamnak valakit,de ha megcsalom,akkor elválik!
----- Most mi van????-----
A volt ferjem ket okbol csalt meg az egyik mert ki akarta probalni egy kover novel (nem husi, nem van mit fogni hanem a szetfolyik tipus) amit sosem tudtam neki megadni mert en vekony/sport is vagyok.
A masik ok az volt h ki akarta probalni egy azsiai novel is, en se azsiai se dagadt nem vagyok, igy gondolta h minek szoljon, ettol o meg nem lesz kielegulve es mivel rendszeres, jo szexualis eletunk volt igy nem tudtam volna neki azt mondani h “oooooo hat jo dugast, erezd jol magad”
Masoknal spontan jon, nem tervezik neha nem is gondoljak h lesz belole valami, ideje sincs szolni igy mert nem erre keszul.
Evekkel kesobb ertettem meg az ex ferjem a kivancsisaga miatt, leven most hasonlo cipoben jarok, de 10 eve meg kolyok voltam, kb semmi fogalmam nem volt ilyen dolgokrol:-))
2es vagyok
Te nem azt kérdezted, hogy akkor mi van, ha otthon megkapja a szexet!
Hanem azt, hogy akkor mi van, ha a nő azt hiszi azért csalta meg a férfi, mert ő elhanyagolta.
A kettő nem ugyanazt jelenti.
Tehát mielőtt háborogsz, fogalmazd meg mire vagy kíváncsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!