Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van amikor megbocsátható?
Adott a kérdés, van olyan szituáció amiben egy megcsalás megbocsátható?
Én személy szerint nem tudnám tolerálni, és elfelejteni. Biztos azonnal szakítanék.
De le leszek pontozva :)
Nekem van olyan, hogy megbocsátható. Engem, ha a párom egyszer megcsalna egy nővel, biztosan nem szakítanék! Persze ezt neki nem hangoztatom :D De ha megtenné, persze biztosan összevesznék vele, és elérném, hogy legyen bűntudata, de ezért nem hagynám el. Ha hosszú hónapokig vagy évekig tartana vagy többször megtenné, az természetesen teljesen más kategória.
Nem pontozok le senkit. Mindenkinek megy a zöld. Megosztó maga a kérdés, nincs fix A vagy B.
Szimplán mások véleményére is kíváncsi vagyok.
#2 Miért néznéd el a megcsalást? Azért mert annyira szereted? Nem zavarna a tudat, vagy nem gyötörne mindig, hogy ha Ő is ugyanúgy szeretne akkor nem tette volna meg?
Nekem a legfontosabb a kapcsolatban a kommunikáció és nem a szex. Ha tegyük fel, hogy megtörténne, akkor is erre kérném. Beszéljünk!
Emberek vagyunk, ezért hibázunk. Én azt mondom, hogyha kiderülne, hogy megcsalt, nem tulajdonítanék neki nagy jelentőséget. Megtetszett neki egy nő és kb ennyi volt neki. Ha ennél többet érez a nő iránt, akkor az már a másik kategória. De amíg neki az a nő egy "továbbgondolt fantázia", addig nem érdekelne. Persze tisztáznám vele, hogy ezt sorozatosan nem fogja velem eljátszani, de szerintem ha egyszer így megtörténik, mert "az egy csinos nő, ő meg férfi", az teljesen megbocsátható.
Ezzel szemben én soha nem csaltam meg és azért bízom benne, hogy ő sem engem. Érdekelne még, hogy miért tette (például, hogy valamit én nem adtam meg neki, stb...), és próbálnék így a probléma gyökerére összpontosítani.
De ha többször megtenné azt úgy fognám fel, hogy az a nő vagy azok a nők jobbak voltak és én már nem érdeklem. De egy megcsalás nekem nem jelenti a kapcsolat végét!
Nem. Számomra nem, semmilyen körülmények között nem bocsátanék meg egy megcsalást!
Nincs rá elfogadható magyarázat, valakinek vagy van gerince vagy nincs.. vagy tudja mi az hogy hűség vagy nem.
Szánalmas kifogások persze vannak, de bármi baj/gond van egy kapcsolatban, le kell ülni és meg kell beszélni, próbálni javítani rajta, ha nem megy akkor pedig szakítani, de akkor sem a megcsalás a megoldás! Csak ugye sokaknak egyszerűbb szétrakni a lábat vagy épp megdugni egy másik nőt, semmint tisztázni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!