Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves nők, van olyan szituáció, amikor megbocsájthatóbbnak tartjátok a megcsalást?
Én sem tudnám, sem újrakezdeni, sem pedig folytatni. Akárhányszor csókolóznánk vagy satöbbi, mindig érezném a másik jelenlétét, akivel megcsalt.
N/24
Ha már évek óta együtt lennénk, esetleg már házasok, gyerekkel...stb. Persze, ehhez az is kell, hogy ő maga mondja el, lássam, hogy őszintén megbánta, mardossa a bűntudat, meg akarja oldani, illetve, hogy csak egyszeri eset volt.
Minden kapcsolatban előfordulhat, hogy a felek elvesztik az összhangot és a kommunikáció romlása miatt problémák adódnak. Jobb esetben ezt megcsalás nélkül is meg lehet beszélni, de emberek vagyunk, hibázhatunk. Ellenben én CSAK ilyen körülmények közt tudnám megbocsátani és csak EGYSZER. No meg nem kicsit kéne tepernie, miután ezt félretéve az alap problémát kezeltük.
Minden más esetben azonnali szakítást jelentene.
Épp ez az! Mégis hogy tudsz bízni még egyszer olyan valakiben aki megígérte, hogy hűséges marad hozzád és eldobta ezt egy darab szexért... vagy másért...
Az ilyen embernek nincs tartása. A hűség választás kérdése. Olyan nincs, hogy elcsábított meg hasonlók. Én döntöm el, hogy el lehet-e engem csábítani vagy sem...
"Épp ez az! Mégis hogy tudsz bízni még egyszer olyan valakiben aki megígérte, hogy hűséges marad hozzád és eldobta ezt egy darab szexért... vagy másért...
Az ilyen embernek nincs tartása. A hűség választás kérdése. Olyan nincs, hogy elcsábított meg hasonlók. Én döntöm el, hogy el lehet-e engem csábítani vagy sem..."
És az ilyen emberek nem értik általában, hogy miért tették meg mégis.
Illetve én úgy veszem észre, hogy sokszor a megcsalás csak partner kérdése, vagyis inkább annak hiánya. Pl a nő vagy férfi nem néz ki elég jól, de van neki egy párja, amúgy megcsalná, de nincs kivel. De amint beesik egy jól kinéző/magas státuszú/karizmatikus/stb férfi/nő az életében, azonnal megtörténik.
El nem tudom képzelni, hogy férjem félrelépjen, nem olyan típus, De, kövezettek, meg, de én egészen biztosan megbocsátanám, ha megtenné. Egy numera után is a társam maradna, attól még fontos a családunk egysége.
Csak akkor nem bocsátanám meg, ha lenne valami állandó szeretője, aki miatt megromlana a családi életünk, érezhetően kevesebb időt töltene velünk, vagy ilyesmi, akkor nem lenne értelme folytatnunk.
Egy kósza éjszakán valaki mással én lazán túllendülnék. Nem vagyok féltékeny típus.
Tudtam én, jobb, mint egy vicc oldal.
Érdekfeszítő válaszok vannak. Bár, egyes válaszok logikáját egyáltalán nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!