Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves nők, van olyan szituáció, amikor megbocsájthatóbbnak tartjátok a megcsalást?
@Torma András:
ez jó volt! :D :D :D
@Kérdező:
"ha konkrét aktus nem lenne, csak orál például." hehehehe.... "Nem feküdtünk le egymással, így nem történt megcsalás" ahha... . Na persze! Ahelyett, hogy kibúvókat keresel, meg itt próbálsz lelki nyugalmat keresni (mert másra nem mész vele), inkább beszéld meg a nejeddel. Ha kipenderítene, akkor meg is érdemelnéd. Viszont lenne egy kérdésem: te mégis mit tennél, ha a párod a szemed előtt csalna meg? Végignéznéd? Ez engem érdekelne.
Nem, soha.
Megérteném ha megcsal, mert talált szebbet jobbat, ígéretesebbet, vagy a pillanatnyi mámor elragadta , előfordul, de akkor folytassa azzal a másikkal az életét.
Soha, semmilyen körülmények között nem bocsájtanám meg!
Nálam a hűség betonbiztos és megingathatatlan, és ezt a páromtól is elvárom!
Nem indok rá se alkohol, se veszekedés, se gyenge pillanat, se semmi egyéb.
Senki nem esik bele véletlenül a másik szájába vagy nemi szervébe, nálam ilyenekkel ne is jöjjön!
Ha a ferjem megcsalna ha nehezen is de megbocsajtanam, ha ez egyszer tortenik meg, egy alkalommal most ezert nem fogok x boldog evet csak ugy boritani:-)
Ha szeretoje van...az egy mas tortenet, ott nem tudom mit csinalnek de atbeszelnenek. Mindketten hasonloak vagyunk, es egyetertunk abban h egy megcsalasert nem dobjuk el a hazassagunkat:-)
17-es vagyok, most olvasom h meg csak nem is szex hanem csak oral??:-))))))
Most oszinten....mi a manoert dobnam ki azert ot mert valaki le opta?:-))))Nem oke, es nyilvan nem egy rendszeres tortenet de abszolut megbocsajthato, sot ebbol szerintem nagy ugyet sem csinalnek.
Egyebkent 33/N
reszeg egyszeri botlast oszinte megbanas utan siman
szertot nem valoszinu de a not tuti megtepnem ha kezem koze kerulne azert mert mas billego hazassagba lepett bele.
de tesztet kernek tuti nehogy megfertozzon valami nemi bajal
25 eve hazas sok gyereks no
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!