Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a veleményetek erről a szituról?
Figyelt kérdés
A barátnőmet meg akartam lepni. A terv az volt, hogy énekelve adom át neki a bonbont.
Na már az ajtóban elkezdtem élekelni, mikor még nem is látott: Olyan, mint a méz, olyan édes... Erre ő: Kussolj már!
2016. máj. 10. 16:01
1/11 anonim válasza:
Ha nekem kezdene el enekelni az asszony ugy, hogy mindenki hallja, en is igy reagalnek. Utalom az ilyet
2/11 anonim válasza:
Első körben szerintem leültem volna a röhögéstől, aztán majd, nagy sokára csókkal vettem volna át.
4/11 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy a barátnőd nagyon nem szereti, ha ezt csinálod.
5/11 anonim válasza:
Gondolom fülsértően szar hangod van :-P
6/11 anonim válasza:
Ezt megnéztem volna élőben.:-D Lehet,nem kellene énekelned.
8/11 anonim válasza:
Én is ezt szoktam mondani a férjemnek kb., ha énekel... k*.rvára nincs jó hangja, de idétlen és szívesen énekel. A vicceit szeretem, de az énekléssel kikészít :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!