Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a szituról? Kinek van igaza?
Kicsit hosszú lesz, szóval csak az olvassa el, aki tényleg válaszolni akar. Köszi!
Van a barátom, meg vagyok én. Ugyanazon a munkahelyen dolgoztunk egy pár hónapig, majd engem kirúgtak. Amíg ott voltam, volt egy lány munkatársunk, akin én azt vettem észre, hogy "túl szimpatikus" neki a barátom - és a barátomon is azt láttam, hogy ő is szimpatizál a csajjal. De amíg én is ott voltam, addig nem volt semmi. Aztán, miután eljöttem, pár hónapra rá többektől visszahallottam, hogy a csaj tök sokszor közeledik a barátomhoz, sokszor odamegy hozzá beszélgetni, nevetgélnek, jól elvannak. Amikor a barátomtól megkérdeztem (nem számon kértem, csak szimplán megkérdeztem), hogy bejön-e neki az a lány, akkor mindig zavarba jött és olyanokat mondott, amiket nem egy barátra mond egy ember, hanem arra, aki tetszik neki (pl.tetszik neki a csaj hosszú haja, szexi ruhái, meg amúgy is "olyan helyes lány", jókor tud megszólalni és jókat mond, szép a szeme, ilyesmik). Na és aztán egyszer, enyhén illuminált állapotban nem bírtam magammal és írtam a csajnak, megírtam neki Facebook-on, hogy tudom, hogy mit művel és hogy álljon le. Én ezt csakis vele akartam lerendezni, nem akartam senki mást belekeverni ebbe - bár a barátomnak elmondtam, hogy írtam a csajnak egy kissé durva üzenetet (amúgy a barátom erre csak annyit reagált, hogy őt nem érdekli hogy írtam neki, de őt hagyjuk ki belőle, ha valami gondunk van egymással, akkor azt ketten rendezzük le a lánnyal. Különösebben nem haragudott, amiért írtam a csajnak). Igen ám, csakhogy a lány erre a levélre úgy reagált, hogy bent az irodában szétkürtölte az egészet és egy nap múlva már mindenki tudott róla. És most mindenki rám haragszik, amiért írtam a csajnak! Szerintem a normális reakció az lett volna, ha nem volt alapja a levelemnek, hogy kb.kiröhög engem, hogy ne vicceljek már, hiszen nincs is semmi okom erre! Vagy - nekem kellett volna visszaírnia, hogy "héé, ne szivass már,semmi okod rá, hogy féltékenykedj, nem akarok semmit a pasidtól!" - de ő nem ezt tette, hanem szétkürtölte mindenkinek és most mindenki azt hiszi hogy én mekkora egy szemét vagyok - pedig én CSAK NEKI akartam elmondani, hogy mit gondolok és senki másnak, azzal a levéllel. Ő meg egyből ment a barátomhoz, meg mindenki máshoz - ahelyett, hogy nálam visszakérdezett volna, hogy miért írtam neki olyanokat...
Na akkor most kinek van igaza?
Ja, és mindennek fejében még most mindenki azt várja tőlem, hogy kérjek bocsánatot a csajtól, amiért írtam neki... de miért kérjek bocsánatot? Mert őszintén megírtam, hogy mit gondolok róla? Mert őszintén megírtam neki, hogy szeretem a barátomat és nem fogom hagyni, hogy bárki közénk álljon?
A barátomnak azt mondta, nem tudja miről beszélek... akkor miért nem kérdezte meg tőlem hogy miről beszélek??
(Azért mert szerintem nagyon is jól tudta, hogy miért írok neki ilyeneket!)
Neked!
Nem kellett volna a csajnak elmondania a levél tartalmát mindenkinek..
Figyelj, ne foglalkozz vele. Egy idő után már nem lesz akkora téma, és elfelejtik. Ezen ne aggódj, neked van igazad, mert még szép, hogy nem hagyod, hogy más csaj másszon a pasidra..
Kétségbe estem, nem tudtam mit tegyek. Már hetek óta ezen őrlődtem. Rákérdezni nem mertem a barátomnál, mert mi van ha azt mondja "igen, nagyon tetszik nekem az a lány és már nem Téged szeretlek"?
Megbántam hogy írtam neki, őszintén. De nem azért, mert egy percig is bánnám, hogy megmondtam a véleményem, hanem mert nem gondoltam volna, hogy ő ennyire szemét lesz, hogy kikürtöli...
Mit eszik a barátom egy ilyen csajon??? :(
nna. akkor viszont egyet tudni kell. nekem düllesztheti a ciciket akárki,ha én szeretem a barátnőmet és gerinces csávó vagyok. teljesen mindegy,hogy milyen csaj hogy öltözik,milyen a szeme. ha a barátod vevő rá,semmit nem tudsz csinálni,ha meg nem,semmit nem kell csinálnod. :)
ez csak és kizárólag a barátodon múlik. de így lütyőt csináltál magadból mindkettőjük előtt. megérte..? :)
Hallod - ez egy éves történet! Tavaly nyár elején írtam a csajnak azt a levelet... és azóta sem lett ez levéve napirendről... :S
Mi a barátommal már kezdjük elfelejteni mindig, aztán időszakonként mindig előkerül ismét valaki révén. Már nagyon szeretnék ezen túl lenni, mert nem akarok ezeréves sztorikon rágódni...
fospuska - én is így gondolom... :S Persze "engem szeret" ezt mondja, meg minden - de akkor hogy jön a képbe az a lány? Tudom, hogy nem tehetek semmit, már egy éve szenvedek emiatt ami köztük megy - mert persze semmit nem ért a levelem, ugyanazt csinálják azóta is. :S
Hülyét csináltam magamból...
Szia!
Jogos,amit érzel,és megértelek,de hibáztál.Ezt nem így kellett volna rendezni,hanem kicsit okosabban.Először is a barátodnál kellett volna erélyesebben,határozottabban fellépned.Nem kellett volna megengedned,hogy idáig elmenjen,hogy másfelé kacsintgasson. Ultimátumot kellett volna adni neki,lefektetni a játékszabályokat.A csajnak meg csak abban az esetben szólni,ha ténylegesen történik valami,és akkor is kulturált hangnemben.Az agresszió csak olaj a tűzre.Látod,a csaj most már direkt is csinálja a fesztivált,hogy Téged bántson!Ezzel az egésszel mindkettejük előtt bohócot csináltál magadból.
Azt mondom,felejtsd el az egészet,lépj túl rajta,de ha érzed a barátodon,hogy vevő a csaj produkciójára,akkor léptesd le,bármennyire is fáj.Már így is megalázó helyzetbe kerültél,nem hagyhatod,hogy még jobban nevetség tárgyává válj!Így a pasid azt hiszi,bármit megtehet,ugyanígy a nőci.Aztán még a végén Te leszel a főszemét,mert nem hagyod magad,ők meg röhögnek a markukba.Akkor inkább a szakítás,és pár hónap szenvedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!