Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a barátnőmnek van igaza, vagy nekem? (főleg csajokat kérdezek, akik értik ezt a logikát, de srácok is segíthetnek)
Na hát pár napja kicsit feszült a légkör köztünk barátnőmmel, mert kicsit összekaptunk, mindig el akar rángatni valahova, én meg inkább csak maradnék otthon.. Pl. most is napok óta rágja a fülem hogy menjünk el valami buliba, mert hogy szerinte jól érezném magam én is, mert jó lesz a zene, meg tényleg kb. az összes haverunk ott lesz.. De nekem meg nincs kedvem... És olyasmiket mondott, hogy nem számíthat rám, stb.. Aztán tegnap elég csúnyán megrúgták edzésen, oda akartam menni, de mivel pont előtte volt egy kis vitánk, azt mondta hagyjam békén, engem úgyse érdekel hogy mi van vele... Úgyhogy ott hagytam, mentem inkább a dolgomra... utána meg azt vágta hozzám hogy köszöni hogy így aggódok érte...
Ez most mi? Szerintetek tényleg bunkó voltam vagy túlreagálja? Nem értem már.
mindketten 19 évesek vagyunk...
Ezt most én se értem.
Durcizik. Kérdezd meg, mi bántja. Gondolom még az a vita lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!