Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan segithetnék a barátnőmnek párt találni?
netszes...:DDDddd
jut eszembe...Neten ne ismerkedj! Se te,se ő!
Nemsokára Bp-re költözik, reménykedek, hátha az lendít majd a helyzeten. Egyébként szép lány nagyon kevés önbizalommal.
Neten nem gondoltam ismerkedni, és szerintem ő sem. Azért köszi:)
Mondd meg neki, hogy nézze meg az "Igenember" c. filmet Jim Carey játsza ... a lényeg az, hogy igen kell mondani a kihivásokra, ééss... én kipróbáltam, nekem bejött :)
22F
20:56
Abban a filmben minden szarra igent mondott és nem csak a kihívásokra. ÉS, hogy ettől minden jóra fordul enyhén nevetséges. Vagy ha megkérdezik tőled, hogy b.zi vagy, arra is igent mondasz?
A kérdésre:
Mi lenne, ha nem avatkoznál bele a barátnőd dolgába? A középsuliban volt egy csaj, aki mindig össze akart hozni a zakkant barátnőivel, de nem foglalkoztam vele. Olyan volt, mintha én nem tudnék lányt szerezni magamnak, úgyhgy abba hagyta. Neki kell társat találni magának és nem neked. Aki pedig arra is képtelen, hogy egymaga keressen és találjon magának valakit, annak nem való kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!