Hogyan segíthetnék a barátnőmnek (35) párt találni?
Még nem volt féjnél, nincs gyereke, megbízható, kedves, jó fej, de mindig rosszul választ...
Sajnos nekem fogalmam sincs, hol lehet manapság ismerkedni ennyi idősen.
Vannak társkereső hirdetések az interneten, az újságokban.
Van olyan oldal is, ahol felregisztrál, leírja saját adatait, egy képet feltölt magáról, röviden bemutatkozik, és kész. És ott akár ő is keresheti az igazit.
talalka.hu
lovesong.hu
www.net-tars.hu
www.szeretlek.hu
randim.hu
Itt még több ilyen oldal is van:
tarskereso.lap.hu
Mit jelent az, hogy jó fej? Akar egyáltalán társat, hosszútávara? Mit szeretne ő, a barátnőd? Mit vár el egy kapcsolattól és mit tud adni?
Nekem eddig a társkereső oldalak nem jöttek be, de attól még másnak bejöhet.
szia!
35 évesen valószínű igen kevés az önbizalma/önismerete, ahogy írták is, ezért választ rosszul.
Társkeris oldalak lehetnek jók, de én nem javasolom, mert a 90% kamu. Az volt ezelőtt 7 éve is, gondolom nem sokat változott.
Próbálj neki "élő" hús-vér , független vagy elvált férfiakat bemutatni az ismerettségi körödből. (Ha esetleg van ilyen). Mást nemigen tehetsz, ez az ő élete.
Köszönöm a válaszokat. Sajnos nincs férfi barátom, aki egyedül lenne, sőt, már körbekérdeztem, akit tudtam, senkinek nincs. Mondjuk nincs sok ismerősöm, én se vagyok egy nagy társasági ember.
Társkereső oldalak közül az nlc-t próbáltuk, kész katasztrófa. Vagy csak pechesek voltunk, és olyan pasikat fogtunk ki, akik valójában nem is akarnak ismerkedni, csak poénból vannak fent. Ha küldenek is levelet, egyszerűen nem írnak magukról semmit. (Jobbik eset, ha az oldalon bemutatkoznak, de volt olyan, aki se ott, sem levélben.) Lehetetlen kommunikálni velük.
És - hiába írtuk bele a bemutatkozásba, hogy a barátnőm komoly kapcsolatot keres - olyan is volt, aki azt írta, hogy tudja, hogy vannak olyan nők, akik egyedül akarnak gyereket vállalni férfi nélkül, ezért ő szívesen "megtermékenyítené", pusztán szívességből. (Nem is értem, van olyan nő, aki ezt beveszi?!)
Az önismeret felvetése érdekes, bár szerintem nem rosszabb a helyzet, mint bárki másnál. De ez csak szerintem van így, lehet, hogy tévedek. Hogyan lehetne ezen javítani? Pl. ha vannak könyvek, konkrétan melyik lenne jó? (Feldmártól elolvastunk mindent.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!