Hogyan segíthetnék a barátnőmnek (35) párt találni?
Még nem volt féjnél, nincs gyereke, megbízható, kedves, jó fej, de mindig rosszul választ...
Sajnos nekem fogalmam sincs, hol lehet manapság ismerkedni ennyi idősen.
Ki kellene mozdulnotok, pl. könyvtárba, beugorni 1-1 kávéra valahova, tánciskola,... és közben nézegetni a pasikat. Flörtölnie is lehet a barátnődnek, úgy szolidan. (pl. szemezni egy pasival)
Könyvekből semmit sem fogtok megtudni, max. azt hogy mindig az az okos/ügyes, aki írja.
Sajnos lépnie kell a pasik felé, mert ez a "lesi a sült galambot" effektus is lehet. Még egy tanács: ne szeletáljon előre, hogy csak ilyen lehet vagy olyan. Ez is gyakori hiba a nőknél. Nekem is volt egy "ideálom" , és azt hittem hogy az csak jó lehet nekem. De belefáradtam, mert sose jött össze. A párommal szinte "dacból" ismerkedtem meg, hogy 'nesze neked ideál'. Magam se hittem volna, de az első tali után megfogott a személyisége, és működött a kémia. Hát ennyi a "titok" :)
A barátnőm jár moziba és koncertre rengeteget, egyedül is, nem zavarja. Ismerkedni és flörtölni is szokott, számára ez sosem jelentett problémát (nekem sokkal inkább, én inkább otthonülő vagyok), csak valahogy nem a megfelelő emberrel ismerkedik. Úgy tűnik, mintha mindenki csak szexet akarna, a rosszabb eset az, amikor mindezt úgy, hogy közben nős az illető.
Valószínűleg ez a korosztály ilyen, kevés a facér pasi, és ők is azért facérok, mert nem is akarnak kapcsolatot.
De biztosan vannak olyanok is, akik ugyanúgy rosszul választottak eddig, mint a barátnőm, és alapvetően rendesek, akarnak komoly kapcsolatot. Kérdés, hogy őket hol és hogyan lehet megtalálni?
Sajnos igy van. A jó pasik fiatalon elkelnek, ahogy a mondás is tartja: a jó pasi vagy nős vagy rokon.A többi pedig vagy nagyon kényelmes és nem akar komoly elkötelezettséget vagy csalódott és nem akar újra " pofára esni" Nehéz és minél idősebb korosztályú
a nő, annál nehezebb, hiszen a férfiak rosszabb halandósága miatt egyre kevesebb férfi jut ugyanannyi nőre.Talán az segit, hogy ne akarja " görcsösen". Tudom,ezt könnyű mondani, én is ismerem ezt a helyzetet, és nagyon nehéz ezen felülemelkedni, mikor mindenkinek van párja és csak az ember áll ott egyedül.Sok sikert és kitartást kivánok !!
Van egy unokahúgom, aki 36 éves és egész élete alatt mindössze egy négyhónapos párkapcsolata volt, pedig nála sincsen semmi olyan, ami miatt ne lehetne társa.
Én mondom, ez valami sors dolog lehet, hogy kinek mikor, mennyi társat rendelt a sors, isten, az élet.
A társkereső oldalakról annyit, hogy én mint középkorú férfi azt tapasztalom, hogy nőknek is szexre, vagy eltartásra kellenek a férfiak. Olyan elvárásaik vannak, amik csak a filmekben, mesékben léteznek. De ha van is, akkor abból kevés férfi van, főleg szabadon.
Lehet, hogy ennyire átmosott mindenkit a média és szappan opera stílusú filmek?
Vannak ám elvált, vagy több éves kapcsolat után egyedűl maradt férfiak is.
Azt nem tudom, hogy min múlik, hogy kit, miért és mikor hozz össze a sors.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!