Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan segíthetnék a barátnőmnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan segíthetnék a barátnőmnek?

Figyelt kérdés
A barátnőmnek pár éve meghalt az édesanyja és még most is rendszeresen szomorú miatta, de nem akárhogy. Ilyenkor teljesen maga alatt van és csak sír, semmivel sem lehet megvigasztalni. Most hétvégén is ez történt egész szombat este sírt, én ugyan ott voltam vele végig, míg el nem aludt de aztán hazafele én is elsírtam magam, mert megőrjít, hogy a barátnőm szenved és én semmit nem tudok tenni. Szerintetek hogyan lehetne felvidítani? Nagyon szeretnék neki segíteni, de sajnos már nincs ötletem, hogy mit tehetnék.
2011. nov. 21. 02:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Pszihológus ? Akinek kitárhatja magát és elmondhatja neki a problémáit az érzéseit a fájdalmait mindent...? Lehet ,hogy ez egy megoldás csak :/ De legyél vele mindig amikor valami bánata van rosszkedvű álj mellete a jóban a rosszban a bánatban támogasd lelkiekben ... jobbat nem tudok :/
2011. nov. 21. 02:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Pszichológusnál nem járt, mert azt mondta, hogy nem szeretne. Én mindig mellette vagyok ilyenkor, de utálom magam, amiért nem tudok semmit tenni annak érdekében, hogy jobb legyen neki. Ilyenkor csak annyi van egyébként, hogy sír, zokog és néha ilyenkor annyira szorosan ölel, hogy már fáj és csak annyit mond, hogy hiányzik anya. :(
2011. nov. 21. 02:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Valahogy megtudom érteni a helyzeted :/ Hány éves?
2011. nov. 21. 02:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Több évvel a halál után ez nincs teljesen rendben, valami feldolgozatlanul maradt. Jó lenne a pszichológus, de ha nem akarja, akkor ne vigasztalni próbáld, vagy felvidítani, hanem kifejezetten az édesanyjáról beszélgess vele ilyenkor. (Vagy ne ilyenkor, ha meg se bír szólalni, hanem nyugodtabb pillanatokban.) Így segíthetsz neki kibeszélni azt, ami ennyire bántja.
2011. nov. 21. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!