Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek a barátnőmnek van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a barátnőmnek van igaza, vagy nekem? (főleg csajokat kérdezek, akik értik ezt a logikát, de srácok is segíthetnek)

Figyelt kérdés

Na hát pár napja kicsit feszült a légkör köztünk barátnőmmel, mert kicsit összekaptunk, mindig el akar rángatni valahova, én meg inkább csak maradnék otthon.. Pl. most is napok óta rágja a fülem hogy menjünk el valami buliba, mert hogy szerinte jól érezném magam én is, mert jó lesz a zene, meg tényleg kb. az összes haverunk ott lesz.. De nekem meg nincs kedvem... És olyasmiket mondott, hogy nem számíthat rám, stb.. Aztán tegnap elég csúnyán megrúgták edzésen, oda akartam menni, de mivel pont előtte volt egy kis vitánk, azt mondta hagyjam békén, engem úgyse érdekel hogy mi van vele... Úgyhogy ott hagytam, mentem inkább a dolgomra... utána meg azt vágta hozzám hogy köszöni hogy így aggódok érte...

Ez most mi? Szerintetek tényleg bunkó voltam vagy túlreagálja? Nem értem már.

mindketten 19 évesek vagyunk...

2013. jan. 23. 15:41
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Hát menj el vele legalább egyszer, beszéljétek meg, hogy ha nem érzed jól magad, akkor korán hazamentek/hazamész. Máskor meg maradjatok otthon, töltsetek egy páros estét. Nem bonyolult.

Csak ilyenkor próbáljátok meg jól is érezni magatokat, ne sóhajtozzátok végig az estét mártír arccal, hogy "lásd, mi mindent megteszek a kedvedért".

2013. jan. 23. 15:54
 22/31 A kérdező kommentje:
Sokat filmezünk itthon, és azt mondja szereti is, mert jó kicsit összebújni, de azt mondja minek vagyunk együtt, ha úgyis mindig a barátnőivel tud csak elmenni ideoda, mintha egyedül lenne... jogos?
2013. jan. 23. 15:56
 23/31 anonim ***** válasza:
Dugd meg mègegyszer utoljàra ès dobd
2013. jan. 23. 16:05
 24/31 A kérdező kommentje:

ma 16:05

köszi de szeretem...

2013. jan. 23. 16:07
 25/31 anonim válasza:
Szerintem az lenne az ideális, hogy annak ellenére elmész vele egyszer-egyszer hisz ahogy olvastam a kommenteket őis megteszi veled pl. egy összebújós filmezés... Egyszer próbálj meg elmenni vele hátha jólesz! :) Lehet, hogy jólesett volna neki, ha érdeklődtél volna miútán lesérült de beszéljétek meg mert megoldható :)
2013. jan. 23. 16:09
 26/31 anonim ***** válasza:

szimplán bugris, kb ő sem tudja mi baja van, csak hisztizik, minden nőnél van ilyen, majd elmúlik, ilyenkor nem tudsz jót csinálni sehogy sem

ez a "hagyj békén, úgysem érdekel mi van velem" dolog meg fordítva értendő :D

jobb nem gondolkodni ilyeneket mert agyf@szt kapsz tőle

2013. jan. 23. 16:16
 27/31 anonim ***** válasza:

*ilyeneken

ja és azért azt hozzátenném hogy nem árt néha tényleg engedni a másiknak is

néha olyat is meg kell tenni a másikért amihez nincs kedved, ez is hozzátartozik egy kapcsolathoz

23 F

2013. jan. 23. 16:18
 28/31 anonim ***** válasza:

Nekem 4 éves kapcsolatomnak lett vége ezért, mert a barátom sehova nem volt hajlandó eljönni velem (és emellé még azt se engedte, hogy én elmenjek ide-oda... hetente pársxzor szükségem van valamilyen programra, ez nem bulizást jelent, hanem akármilyen kimozdulást, de persze néha azt is)

Ennyire se votl hajlandó, hiába magyaráztam el, hogy ez nekem milyen fontos, és bár nagyon szerelmes voltam belé, tudtam, hogy így nem lehet boldog és teljes életem. Még mindig nagyon fáj érte a szívem, de mellette börtönben éreztem magam, és nagyon rossz volt, hogy így visszafogott mindenben, ahelyett, hogy segített volna inkább kiteljesedni.

Figyelj, ha tényleg ilyen kevésszer jár bulizni, évente 1-2 alkalom, azt nem bírnád ki? Nem tudnád élvezni? Nagyon sokat számítanak az ilyen közös élmények, és ha az élményeinek te is része vagy, akkor sokkal pozitívabban fog rád gondolni, ennyit nem ér meg? Persze ha képtelen lennél jól érezni magad, akkor ne menj, de ezt nehezen tudom elhinni. :)

Az a másik dolog meg amit írtál, hát ott nem neki van igaza, ez tipikusan csak hisztinek tűnik...

Na de ettől függetlenül gondolt át, amit írtam, mert lehet, hogy nem is gondolnád, hogy ez neki mennyire fontos!

2013. jan. 23. 16:27
 29/31 anonim ***** válasza:
Az edzésen tényleg túlreagálta. Viszont nem nagyon mozdultok ki együtt, csak ő megy néha a barátnőkkel. Egyszer szeretne téged is magával vinni. Lehet, hogy ez meg tőled túlzás egy kicsit, hogy egyetlen egyszer sem vagy hajlandó elkísérni.
2013. jan. 23. 17:21
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tűnik, te otthonülős vagy inkább, ő meg bulizós. Eddig ő alkalmazkodott inkább hozzád, otthon maradt veled tévézni, ha szórakozni ment a barátokkal, megértette, hogy te nem szereted az ilyesmit, bár biztos jólesett volna neki, ha te is elkíséred néha.

Most ez gondolom olyan alkalom lesz, ami neki fontos valamiért és te most sem vagy hajlandó elkísérni, hogy megkért rá.

Írtad, hogy eddig nagyon jó volt a kapcsolatotok. Szerintem most telt be nála a pohár. Ha két valamilyen szempontból különböző ember él egy kapcsolatban, kicsit mindkettőnek engednie kell néha, nem csak az egyik félnek.

2013. jan. 23. 17:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!