Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mia velemenyetek erről a szituról, felvilágosítanátok a barátnőtök pasiját? 24 éves lány 38 éves srác együtt laknak, babát várnak. A srac hűséges csaj kedvében jár, a lány évek óta csalja pénzert pasikkal. Most is hogy baba lesz.
Kizárt dolognak tartom, hogy ez igaz legyen. ez maximum egy aljas rágalom, és hazugság, a másik ember lejáratni próbálása.
Te voltál már terhes, voltál már anya? egy terhes nő képtelen a gyerek apján kívül magához engedni olyankor bárkit is. Képtelen. Irtózik minden férfitől, és még a nőorvosát is igen nehezen engedi vizsgálni.
Fel tudod fogni, hogy miket írsz? De most komolyan.
Biztos, hogy nem voltál még terhes a büdös életbe, hogy ezt és így íród.
Legközelebb kicsit gondolkodj, mielőtt írsz.
Pont azért nem szóltam a srácnak eddig mert barátnőm a csaj valamilyen szinten. A srác biztosan nem tudja. A lány hetenete egy délelőtt találkozgat. De a sraccal is már jóva lettünk, és lelkifurdalásom van, hogy tudok róla, hogy baleknak nézik..
Eddig azért nem szóltam mert evidensnek tartottam, hogy előbb utóbb minden pasit leépit hisz gyereket várnak, de nem... Azt mondja amíg elbírják viselni a pocakját csinálja.
Sajnos ez a valóság.
Egyébként nem úgy gondoltam megmondani hogy frankón elmondom, mert akkor persze letagadható, hanem mikor tudom, hogy panzióban van odaküldöm a srácot. És nézze meg maga.De mondom dilemmázom nem tudom mi lenne a helyes , tudja e meg a srác vagy nem.
szerintem te is tudod mi erre a helyes lépés!
én nagy híve vagyok annak, hogy ne avatkozzunk bele más dolgába, de van az a pont amikor már lépni kell!
minnél hamarabb cselekdj. meg se próbáld a bnődet zsarolni először. ő menthetetlen
és ne sajnád majd, hogy megszakad vele a kapcsolatod! bár persze nem törvényszerű, de kétlem, hogy jóba lesztek utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!