Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mia velemenyetek erről a szituról, felvilágosítanátok a barátnőtök pasiját? 24 éves lány 38 éves srác együtt laknak, babát várnak. A srac hűséges csaj kedvében jár, a lány évek óta csalja pénzert pasikkal. Most is hogy baba lesz.
Oké, lehet, hogy kamu a kérdés, soha nem fogjuk megtudni.
De azok, akik itt sápítoznak, hogy ilyet terhes nő nem tesz, csak magukat verik át. Persze, normális ember ilyet nem tesz – ám hány olyan dolgot tesznek meg a világon embertársaink, amiről ez elmondható?
Sok perverz van a világon, nem is értem, miért ne lehetne elképzelni, hogy van „kereslet” erre – márpedig, ha kereslet van, akkor lesz kínálat is.
Mert gondoljatok csak bele, hány olyan anya van, aki engedi, elnézi a pasijának, hogy a kislányával szexeljen! Csak az én ismeretségi körömben van két olyan lány, akivel ez történt. Felháborító, kiakasztó – de sajnos ez az igazság. És nem BAZ megye egy eldugott falujában élő, sutyerák családokról van szó.
Konkrétan a kérdésre válaszolva: szerintem is az a legjobb, ha a pasi megtudja, mi folyik a háta mögött. Így van esélye rá, hogy leállítsa, és akár arra is, hogy a gyereket ő nevelje fel, ne a beteg lelkű anyja.
És otthagyta a srác a csajt?
Mi lett a sztori vége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!