Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a következő szituról? MIt tennétek a helyemben (lent több)
Szóval. Nekem tetszik egy fiú, a legjobb barátnőmnek elmondtam, aki ezerrel nyomul a srácra azóta. Szerintetek állítsam le, vagy inkább hagyjam rájuk?
Ja és még a sztorihoz hozzátartozik, hogy a srác hidegen beszélt vele az internete, élőben pedig oda sem ment hozzá.
12:25-ös
Én_15, barátnőm:16 a srác szintén 16..
12:28
Inkább csak neveztem.
De bekönyveltem annak, hogy még nem elég érett.
Ugyanis volt már hasonló eset, mikor ugyan ezt eljátszotta egy másik barátnőjével..
Ez egy sunyi kiscsaj ne ápolj vele szoros barátságot!
A srácnál pedig lehet még esélyed, de egyértelmű, hogy a barátnődnek nem.
12:58
Nem.
A lány felettem egy évvel, de egysuli , a srác pedig nem is idevalósi, csak gyakran van itt, szóval vele nem.
Ahogy gondolod, de:
1. Ha békén hagyod őket lehet hogy egyszer csak a fiú enged neki aztán össze jönnek és akkor ezt nagyon fogod bánni..
2.Szerintem az is jó lenne hogy ha a "barátnődnek" megmondanád hogy neked rosszul esik hogy nyomul a fiura. Ha a barátnőd nem hagyja abba egyszerüen hagyd ott, mert szerintem egy ilyen ember nem méltó a barátságodra
3. Vagy oda mész a fiúhoz és kerekperec megmondod nwki hogy tetszik. Ezzel nem vesztesz semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!