Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánytól kaptam a következő üzenetet, vajon hogy kell értenem?
Nem irom ki szóról szóra, csak a lényegét:
"azért irok neked interneten keresztül, mert élőben valószinűleg többé nem tudunk majd beszélni, mivel munkát fogok változtatni (én megjegyzésem: egy helyen dolgoztunk, de engem pár hónapra áthelyeztek máshová), és nemsokára kezdhetek ott. Ugyhogy ezért irtam, mert sajnálom hogy élőben nem tudtunk többet beszélgetni, mert nekem sokat jelent hogy megismertelek. Ugyhogy ennyit akartam mondani, és remélem hogy elolvasod...."
Na szóval...ezt most hogy kell értenem vajon, hogy esetleg még akarna velem találkozni, ha egyszer sajnálja hogy ugymond elszakadunk, vagy ezzel a levéllel tett pontot az ismeretségünk végére...? Elsősorban nők véleményére lennék kiváncsi, hogy ti ilyet mikor irnátok egy pasinak, ha akartok még valamit, vagy le akarjátok koptatni? Mert a végén az az "ez minden amit mondani akartam" mondat.....
ha nem akarok semmit akkor nem írok semmit.
ha egy nő üzenetet ír akkor mindig vár választ rá.
szerintem akarja tartani veled a kapcsolatot továbbra is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!