Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van amikor megbocsátható?
Adott a kérdés, van olyan szituáció amiben egy megcsalás megbocsátható?
Én személy szerint nem tudnám tolerálni, és elfelejteni. Biztos azonnal szakítanék.
Én hagytam,hogy sorozatosan megcsaljanak,ma már nagyon bánom,találó amit valaki ír: kapcarongy! Miért tűri egy nő,hogy megalázzák?? Ezen érdemes gondolkodni...
Azóta nem,és soha,nem megbocsátható.
Hát, úgy tűnik a pénzért meg a családért tűri.
AZ ilyen nem igazi társ. Amúgy attól, hogy valaki szült, még lehet totál naiv meg éretlen is.
Milyen érdekes azok akik vállalták ,hogy megbocsájtanák mind le vannak pontozva,akik meg ,hogy nem azok meg mind 100%os válaszadók.
Szerintem ez a kérdes nem egyszerűen fekete vagy fehér.Kezdve azzal ,hogy kinek mi a megcsalás (valakinek már a csók is az),életünk mely szakaszában történik,milyen kapcsolatban (pár hónapos v több éves ne talán házasságban )stb.Én magam úgy gondolom ha egyszer megcsalnak és a másikon érzem,hogy magbánta akkor megbocsájtanám,de ha a megcsalás átváltana több hónapos viszonnyá akkor nem.Egyszer meg lehet botlani de többször nem.
Az exemnek kényszerűségből megbocsájtottam - pont a gyerekek miatt, ráadásul a sokadik botlása után "visszaadtam", tudja meg milyen érzés. Mondjuk ez sem segített, utána később folytatta....
A mostani páromnak más okból nem tudnám megbocsájtani. Nagyon-nagyon erősen kötődünk egymáshoz, maximálisan meg tudunk beszélni mindent, minden titkos vágyat, bármit. Ő az egyetlen eddig, akiért tűzbe merem rakni a kezem. Bármi van, azonnal kényszert érzünk, hogy megbeszéljük és mindkettőnk úgy van vele, hogy ha már eljutna odáig, hogy mással "kezd", akkor ott a mi kapcsolatunkban baj van. De ha baj lenne, akkor előbb együtt beszélnénk meg. Maximálisan képes beleélni magát a másik helyébe és tudná, hogy mekkora fájdalmat okozna, így nem tenne ilyet. Én se.
Olyan szinten árulna el, amit nem tudnék megbocsájtani. Se csókot, de még egy "melegebb" chatet sem. És ezzel ő is így van felém. Maximálisan bízik bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!