Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van amikor megbocsátható?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van amikor megbocsátható?

Figyelt kérdés

Adott a kérdés, van olyan szituáció amiben egy megcsalás megbocsátható?

Én személy szerint nem tudnám tolerálni, és elfelejteni. Biztos azonnal szakítanék.

2016. okt. 31. 23:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
39%
Én,aki itt egyedül mondtam azt, hogy megbocsátanék 30 éves vagyok és 2 gyerekem van, tehát annyira talán nem az éretlen kategória. Szerintem 5 év múlva is így fogom gondolni, meg 25 év múlva is. Ez emberfüggő, nem pedig kor.
2016. nov. 1. 08:16
 12/17 anonim ***** válasza:
72%

Én hagytam,hogy sorozatosan megcsaljanak,ma már nagyon bánom,találó amit valaki ír: kapcarongy! Miért tűri egy nő,hogy megalázzák?? Ezen érdemes gondolkodni...

Azóta nem,és soha,nem megbocsátható.

2016. nov. 1. 08:51
 13/17 anonim ***** válasza:
87%

Hát, úgy tűnik a pénzért meg a családért tűri.

AZ ilyen nem igazi társ. Amúgy attól, hogy valaki szült, még lehet totál naiv meg éretlen is.

2016. nov. 1. 09:40
 14/17 anonim ***** válasza:

Milyen érdekes azok akik vállalták ,hogy megbocsájtanák mind le vannak pontozva,akik meg ,hogy nem azok meg mind 100%os válaszadók.

Szerintem ez a kérdes nem egyszerűen fekete vagy fehér.Kezdve azzal ,hogy kinek mi a megcsalás (valakinek már a csók is az),életünk mely szakaszában történik,milyen kapcsolatban (pár hónapos v több éves ne talán házasságban )stb.Én magam úgy gondolom ha egyszer megcsalnak és a másikon érzem,hogy magbánta akkor megbocsájtanám,de ha a megcsalás átváltana több hónapos viszonnyá akkor nem.Egyszer meg lehet botlani de többször nem.

2016. nov. 2. 13:01
 15/17 anonim ***** válasza:

Az exemnek kényszerűségből megbocsájtottam - pont a gyerekek miatt, ráadásul a sokadik botlása után "visszaadtam", tudja meg milyen érzés. Mondjuk ez sem segített, utána később folytatta....

A mostani páromnak más okból nem tudnám megbocsájtani. Nagyon-nagyon erősen kötődünk egymáshoz, maximálisan meg tudunk beszélni mindent, minden titkos vágyat, bármit. Ő az egyetlen eddig, akiért tűzbe merem rakni a kezem. Bármi van, azonnal kényszert érzünk, hogy megbeszéljük és mindkettőnk úgy van vele, hogy ha már eljutna odáig, hogy mással "kezd", akkor ott a mi kapcsolatunkban baj van. De ha baj lenne, akkor előbb együtt beszélnénk meg. Maximálisan képes beleélni magát a másik helyébe és tudná, hogy mekkora fájdalmat okozna, így nem tenne ilyet. Én se.

Olyan szinten árulna el, amit nem tudnék megbocsájtani. Se csókot, de még egy "melegebb" chatet sem. És ezzel ő is így van felém. Maximálisan bízik bennem.

2016. nov. 3. 16:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretem a párom, ő a mindenem. Szerencsére még nem voltam ilyen helyzetben, lehet hogy meg akarnék bocsájtani mivel nagyon szeretem, DE egyrészt azt hiszem ezek után nem tudnám ugyanúgy szeretni, másrészt hiába próbálnék megbocsájtani, ha minden veszekedés alkalmával felhoznám, és minden egyes nap eszembe jutna. Az igazi megbocsájtás az, ha megbeszéljük és soha nem hozzuk fel többet a témát. Na ez az ami nekem biztosan nem menne. Nézhetjük úgy is, hogy csak egy kis kaland volt, nem jelentett semmit. De ha neki egy kis kaland fontosabb mint a kapcsolatunk, mivel tudja hogy ezzel lehet hogy köztünk vége, akkor miért bocsátanék meg? Az is igaz bizonyos esetekben, hogy azért megy fére a pasi, mert otthon nem kap meg mindent. De ez sem mentség, hisz egy alacsony 35 éves barna lány, nem tud hosszú combú 20 éves szőke lenni. Ha meg valami gond van, meg kéne beszélni, ne más karjaiba rohanni, mert épp ő illatos és frissen borotvált, top top minden kedden és csütörtökön. Azzal az energiával amit egy szeretőre fordítanak, sokkal több értékesebb időt tölthetnének a párjukkal. Összegezve tehát számimra, nincs olyan hogy megbocsátható, ha neki ennyit ért, akkor ennyi volt.
2016. nov. 3. 16:49
 17/17 Titusztitusz ***** válasza:
NINCS! Megcsalást én sohasem tudnék megbocsájtani,és azt sem várom el sohasem,hogy nekem megbocsájtson bárki is ilyesmit...(Még sohasem csaltam meg a feleségemet a 23 év házasságunk alatt,és szerintem ő sem engem...)
2016. nov. 3. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!