Van-e olyan (élet) helyzet, amikor megbocsátható a megcsalás?
Mit értesz halálos szerelmen????
Egyébként nincs olyan helyzet ami miatt megbocsájtható lenne...
Aki azt mondja, nem megbocsájtható, azt még sosem csalta meg olyan, akit igazán szeret, vagy sosem hibázott?
Én is azt hittem, hogy a megcsalás megbocsájthatatlan bűn, és azonnal szakítanék a párommal, ha ilyen történne. Megtörtént, egyszer, jó lecke volt neki is, nekem is, azóta eszébe sem jutna egyikünknek sem, nem fog megismétlődni.
Azzal viszont egyetértek, aki azt írta, hogy megbocsájtható, de elfelejteni nekem sem sikerült, valószínűleg nem is fog. Ettől függetlenül nem bántam meg, hogy megbocsájtottam, mert őszintén megbánta, és sosem tenne velem ilyet újra.
A kérdés máshogy feltéve - már elnézést, h ebbe beleszólok.
Az rendben van, hogy nem megbocsátható, de vajon megérteni meglehet-e? És itt nem a piti 1éjszakás kalandozásokról beszélek...
Az én párom is megcsalt. Nemegyszer a fejéhez is vágtam, de azóta eltelt 1 év, és 180 fokos fordulatot vett... Elfelejteni nem tudom, megcsalni szintén nem, de (már bocs) de nagyon kevés olyan pasi van aki ezt nem teszi meg...
L/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!