Szerintetek, mi is az a paraznasag? Hazassag elotti szexualis elet vagy a megcsalas? Sok fiatal nem erti mi is az a paraznasag. Mert ugyebar a paraznasag bun! Tehat vegul is mi a paraznasag?
Paráznaságnak a Biblia minden házasságon kívüli szexuális kapcsolatot nevez, ami egy férfi és egy nő között zajlik. Az azonos neműek közötti szexuális érintkezést még ennél is súlyosabbnak tartja, az fajtalankodás.
A Jézusba vetett hit reményt ad.
Biztos ötezer évvel ezelőtt ez volt a menő, hogy a metéltfaszúak ne szaporodjanak túl a homokbuckák mélyén és ne dugják végig a falut, de ez paráználkodás "definíció" mára már holtfölösleges képmutatássá silányult.
Parázna az, aki fűvel-fával, csupán azért, mert miért ne alapon b*szik.
Legyél vele, csak tudd, ez Isten akaratával ellentétes. Ne várd rá az áldást!
"Legyél vele, csak tudd, ez Isten akaratával ellentétes. Ne várd rá az áldást"
2010-et írunk ha nem vetted volna észre! Az áldást nem lehet élvezni! Az életet kell!
Nem az értéssel van a baj. Értem én, hogy mi a paráznaság, csak nem érdekel. Ez olyan, mint a disznóhús... Régen nem tudták tárolni úgy, hogy ne rohadjon meg ezért betiltották.
4000 éve mit csinált volna egy egyedülálló nő 6 gyerekkel az éhenhaláson kívül? Ezzel szerintem a nőket védték anno, de ma már meg tudjuk oldani, hogy ne legyen gyerek a dologból, innentől kezdve értelmét vesztette.
"Legyél vele, csak tudd, ez Isten akaratával ellentétes."
Nem. Ez a hozzád hasonló szektások akaratával ellentétes.
Nem vagyok szektás, nem ítélek el senkit, aki nem ért velem egyet, azt meg sehol egyetlen szóval se mondtam, hogy bárkinél különb lennék. Az tény, hogy a Bibliát Isten kijelentésének tartom, és igyekszem legjobb tudásom és képességem szerint képviselni. Valóban 2010-et írunk. Fantasztikusan fejlett a társadalmunk, csodálom politikai és gazdasági életünk vezetőinek fejlett erkölcsi érzékét, leborulok a harmónia előtt ami a mai magyar családokat jellemzi, áhítattal nézem, ahogy a diákok ma szeretnek tanulni, és a tanáraikkal szembeni tisztelet lenyűgöz. Csak azt mond meg, miért van a többi kategóriában az a sok kétségbe esett ember? Miért nem boldogok, hogy egy ilyen fejlett és tökéletes világban élhetnek 2010-ben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!