Mennyire lehet megbízni a mostani hívő fiatal párokan?
Nehogy nagyobb problémája legyen valakinek az életben, azt szólom!
Ezt tudod mi? Egy TELJESEN TERMÉSZETES dolog.
én is vallásos vagyok, a férjem is, de nekünk is volt szexuális kapcsolatunk a házasságunk előtt. én is tudom, hogy elvileg helytelen, de a mai világ ilyen. és az atya sem rótt meg érte a jegyesoktatáson, szóval nem mondta, hogy ez valami óriási halálos bűn lenne. pedig azt is elmondtuk, hogy persze nem az elsők vagyunk egymásnak, sőt, a férjemnek már gyereke is volt előző kapcsolatából, akit mi nevelünk.
szerintem inkább az a fontos, hogy a házasságunkat Isten parancsai szerint éljük meg, és a gyerekeinket keresztény módon neveljük. ez pedig megvalósul.
29/N
29/N
Emberekben nem kell bízni.
De jobb házasságban élni mint égni.
Szia!
Én úgy gondolom Isten elvárása nem változott a világgal, és a felelőtlen szexuális élet nem helyes, akárhogyis tekint rá a világ. Krisztus elég magasra helyezte a mércét még a gondolatot is bűnnek nevezi. Minden szexuális kapcsolatból származhat gyermek (nincs 100%-os védekezés), és a gyermeknek egyértelműen a családban a helye. Aki pedig nem akar elkötelezettséget vállalni, az gyermeket se vállaljon.
Nos amiket írtatok a hazudozásokról, hogy ki kivel volt illetve nem volt, talán nem is kell mondanom, hogy ez milyen bűnt jelent...
Üdv. Péter
A világ nem állt a feje tetejére ebből a szempontból,a vallás állította a feje tetejére a szexualitást.ugyanis amit az egyház tanít az egy természetellenes felfogás,ezek után nem csoda,hogy sok fiatal nem tartja be,és nem tartotta be régen sem.Tehát,ha ilyen elvárásaid vannak az emberek felé,akkor könnyen csalódhatsz,erre készülj fel.
Péter:"Nos amiket írtatok a hazudozásokról, hogy ki kivel volt illetve nem volt, talán nem is kell mondanom, hogy ez milyen bűnt jelent..."
Ha egy nő titkolja,hogy már nem szűzen ment férjhez,az nem azért van,mert bűnös,rossz ember,hanem azért,mert az egyház,a társadalom,természetellenes dolgot vár el tőle,amit hülye lenne betartani,mert nem akarja,hogy madzagon rángassák mások,és nem akar a saját testi-lelki egészsége ellen fordulni.De ezt a szerencsétlenje kénytelen titkolni,ha nem akar balhét,lek*rvázást,megvetést,elítélést.
és itt nem arról van szó,hogy össze-vissza le kell feküdni mindenkivel,hanem arról,hogy az egészséges szexuális késztetést nem bölcs dolog elfolytani,buta korlátok betartása miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!