Látott már valaki fiatal, csinos Jehova Tanuját, vagy olyanok ők, mint a szemüveges cigányok, hogy elvétve akad egy kettő?
Kedves kérdező!
Azt gondolod hogy a kinézetünk attól függ, hogy valaki milyen vallási felekezet, gyülekezet, vagy szekta tagja?
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 12:35
Ez elég érdekes egy felfogás, mármint az emlékünnep eseményei és főleg az, hogy ki vehet részt rajta!
Ezt komolyan gondolják a "szervezők", hogy ők eldönthetik ki veheti magához a kovásztalan kenyeret és a bort! A többi Jehova tanúja pedig csak nézőként lehet jelen, és csak szemlélődhetnek, holott ugyan azt a hitet valják?
Akik ezt kitalálták azok Istent játszanak? Azért ezen el kellene gondolkodni!!!
Egyszer én is rákérdeztem. Rendszeresen jártak hozzám a JT-k, és mindig idős asszonyok voltak, és megkérdeztem, hogy csupa idős asszonyból áll-e a gyülekezet. Legközelebb egy korai harmincas éveiben járó hölgyet hoztak, hogy lássam, ilyen is van. Persze az idős asszonyok jobban ráérnek házról házra járni.
Sőt, idős férfit is láttam már Őrtornyot osztogatni az aluljáróban.
Az még tisztázatlan kérdés, hogy vannak-e fiatalabb férfiak közöttük.
Ha csak egy kicsit is tiszta szívvel olvasnátok a bibliát akkor nem kérdeznétek ostobaságokat"két kasztos rendszer" meg "istent játszanak Jehova Tanúi"Csak össze kell hasonlítani a vallásokat a bibliában leírtakkal,hogy melyik az a vallás ami,minden követelménynek és alapelvnek megfelel PL:Bálvány imádás,Isten nevének használata,Jézus által utolsó jelként említett világméretű prédikáló munka (Máté 24:14) amit maga Jézus is házról házra végzett de sorolhatnánk a vér fogyasztását a hamis istenek imádatára szolgáló ünnepek és szokások betartását megtartását.Mi köze Jézushoz a nyúlnak és a tojásnak amit a nyúl tojik??????????Pfúúú
A dohányzás melyik vallás tiltja?Mert a biblia szerint nem fogyaszthatunk mérgező anyagokat!Az tiszteletlenség az életadóval szemben aki az Isten!Ne ölj mondja a tíz parancsolatban Isten akkor azok a katonák akik a 2.világháborúban lelőtték a másik országban élő azonos vallású hittársaikat azok betartották?Vagy szeretet van köztük?De annyi ilyet írhatnék még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!