Látott már valaki fiatal, csinos Jehova Tanuját, vagy olyanok ők, mint a szemüveges cigányok, hogy elvétve akad egy kettő?
Figyelt kérdés
Colombo feleségét, legalább folyton emlegetík, még ha sosem látjuk, de Jehova Tanúi között csak öregasszonyokat látni, a fiatalokat vajon a pincében rejtegetik??2011. ápr. 9. 12:20
11/13 anonim válasza:
Én már láttam, nem is egyet.
Egyszer két fiatal, csinos lány csöngetett be hozzánk, ill. a gyermekem egyik ovistársának szülei is a JT szervezethez tartoztak. Nem csak a hölgy volt fiatal és csinos, hanem a férje is fiatal és jóképű volt.
Az összehasonlításod pedig butaság, kérdező, ráadásul kicsit rasszista-szagú.
12/13 anonim válasza:
Jehova Tanúi között minden korosztály megtalálható, ez nem is meglepő hiszen közel 7,5 millióan vagyunk. Az meg hogy ki milyen: szép vagy csúnya, csinos vagy sem, idős vagy fiatal, - ez csak a látszat. A lényeg az, hogy milyenek vagyunk belül, hiszen Isten is ezt nézi.
Mellesleg én is fiatal lány vagyok, és jó sokan vagyunk fiatalok még a környező gyülekezetekben!
13/13 anonim válasza:
Jehova tanui vallásszervezetben sok szép nő van. ugyan úgy mint más szervezetekben. Nem értem mi köze a vallásnak a női szépséghez. Megjegyzem te aki a kérdést kiírtad hogy gondoltad,Mert az Isten lányai szépek. Ez a bibliában is le van írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!