Van-e olyan (élet) helyzet, amikor megbocsátható a megcsalás?
Nem tudnék megbocsátani, mert ilyen vagyok.
Ha én ki tudom bírni, hogy ne nyomjak le egy érzelem mentes szexet, akkor a másik fél miért nem? Ha meg szerelembe esek, úgy is elmondanám, mert nem vagyok egy gerinctelen alak.
Beállítottságtól függ. Sokan írták, hogy több éves, jó házasságban is előfordul, és olyan esetben megbocsátanák. Nos ha előfordul, akkor szerintem az a házasság már valamiért nem jó. Hiszen ha én otthon mindent megkapok, miért menjek máshoz? Ha pedig valami nem o.k., arra van a szánk és a fülünk, hogy megbeszéljük egymással.
Én nem tudnám megbocsátani.
Persze a megcsalásnak nagyon sok formája, fokozata van, ill nehéz megmondani, hogy egyáltalán már mi számít annak.
A feleségem egyszer csókolózott mással a 9 évünk alatt, de az a tüske is örökre bennem marad. Ha le is feküdt volna vele, már nem lennénk együtt . Pedig gyerekünk is van...
32f
Ez regi kerdes de egyszeruen muszaj hozza fuznom.
Nem vagy meg felnott se, 17 eves vagyok (lany)
Es tudom, a gondolkodasmodom meg sokat fog valtozni stb stb de ugyan mar!
" Ugyan emberek, egyszer mindenki megcsalja a masikat, ez az elet"
Ekkora egy primitiv embert! A hutlenseg undorito, nem indok a reszegseg, se a rossz kapcsolat! Tudjatok ha rossz a kapcsolat,szakitani kell vagy megprobalni javitani. "De ez nem mindig ilyen egyszeru" de, az. esetleg ha egy zsarnok ferj vagy feleseg az oka es mondjuk vannak gyerekek elvalni meg nem tudunk akkor talan megertem, mert penzhiany stb de minden mas esetben a megcsalas gyavasag. Aki hutlen, ne eljen kapcsolatban. Az eljen nyitott kapcsolatban, vagy talaljon egy szinten hutlen emberi egyedet es akkor ossze fognak illeni.
Ha valaki szeret valakit, nem csalja meg. Lattam mar olyan valaszokat hasonlo kerdeseknel hogy "Ha nem szerelembol csalt meg, hanem csak a szex miatt, akkor megbocsathato, mert attol meg hogy massal szexelt, attol meg enem szeret" nemtudom ki irta, de ember, te teljesen bolond vagy? aki megcsal az nem szeret...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!