Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, amikor megesküdtetek magatoknak, hogy csak egyszer léptek félre, azt betudtátok tartani, vagy több alkalom lett?
Mi ez a hülllllllleség? Arra esküszöl, hogy egyszer csalsz?
Soha nem esküdöztem. Jött egy elhanyagolt anyuka, akkor emberbaráti megfontolásból segítettem rajta. Volt, aki évekig segítségre szorult és volt aki csak párhónapig.
De kár, hogy ezt a kérdést, nem tudom a feleségednek megmutatni.
Eleve bunkóság megcsalni a másikat. Az ilyen ember, minek házasodik, ha mással is van? Na emiatt sem vagyok házasság párti, de legalább ezt felvállalom.
Ha a bizalomnak lőttek, nem mindegy, hogy egyszer vagy többször? :)
hülye fogadalom
Nem tennék ilyet. A nőnek megengedem ezt, ha túl szarnak tart, végtére is az vagyok, mindenben a világon.
De én még azt is megcsalásnak vettem mikor mással beszélgettem és megfordult a fejemben, hogy talán ő jobban megértene... Nem egyszerű a pszichotikus elme!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!