Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik hosszú ideje szerintetek jó kapcsolatban/házasságban éltek: csaltátok már meg a párotokat? Ha igen, csak egyszeri alkalom volt, vagy viszony?
Nem tettem.
Ezért jó a házasságom.
Ha menthetetlenül szerelmes lennék és a fellángolásnál is tovább tartana, akkor legfeljebb az asszony elé állnék, elválnánk tiszességesen, becsülettel, gerinccel.
Feleségül vettem a nőt, akit szeretek, tisztelem, mert a gyerekeink anyja, jó vele minden tekintetben- nincs szükségem másra.
Nekem ez a jó házasság.
nem. jó kapcsolat, akkor minek csalnám meg?
bár ha sz@r kapcsolat lenne, akkor is inkább lehagyom és utána kezdenék másikba.
7 éve vagyunk együtt és nem csaltam meg.
Azért hallod ezt a dolgot többször pasiktól, mert nagyszájúbbak. Statisztikák szerint, csak pár % eltérés van a megcsalásoknál, ha nemekre bontjuk a dolgot. Férfiak inkább rövidtávú, nők inkább hosszútávú kapcsolatban lépnek félre.
11 évig voltunk együtt, eszembe sem volt hogy mással kezdjek, pedig a végére már elromlott a kapcsolat.
Helyette az exnejem csalt meg.
Egyrészről nem vagyok egy nagy csajozógép még ha mondják is hogy nem nézek ki rosszul. Valamint emberileg nem lennék képes rá, illetve mindig is a hosszú kapcsolatokat részesítettem előnyben.
Nem vagyok anyuka és ha rajtam múlik (márpedig rajtam múlik) nem is leszek. :D
Tudom, tudom te ezt jobban tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!