Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalas utan, ami tobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalas utan, ami tobb alkalom volt de megbantatok, a kesobbiekben gondoltok arra kivel megcsaltatok a parotokat?

Figyelt kérdés
megcslas, sex, gondolni

2012. dec. 31. 19:47
 1/8 anonim ***** válasza:

ha valamit valakivel megbánsz arra nem gondolsz, ha viszont nem bántad meg, akkor sokat is gondolsz rá.

Te melyikre adod a voksod?

2012. dec. 31. 19:54
 2/8 A kérdező kommentje:
En csak kinosan erzem magam, mivel en vagyok a megcsalt fel...vagyis nem megcsalt csak egy szunet kozti kapcsolat...es persze mi mason gondolkoznek mint ezen , szilveszter este...es probalom valahogy lezarni magamban, mert le van lombozodva az onbecsulesem...
2012. dec. 31. 20:03
 3/8 anonim ***** válasza:

már arra gondolsz, hogy a párod gondolhat-e arra akivel megcsalt téged? vagy te gondolsz arra, akivel megcsalt a párod? nem igazán érteni.

Az elsőre csak a párod tudja a választ, a másodikra pedig te. Ha arra gondolsz, én mondjuk a második eset vagyok, és igen szoktam gondolni arra a személyre, akivel megcsalt a párom, és nagyon sz*r, nem tudom mikor fog elmúlni. Nem nagyon tudom ezt kontrollálni magamban. És hát nagyon remélem, hogy ő nem gondol arra a ribancra. De szerintem nem, mert neki az csak egy egyéjszakás kaland volt, és nem is volt neki jó, legalábbis ezt mondta.

2012. dec. 31. 22:05
 4/8 anonim ***** válasza:

2

És most te a másik nőre gondolsz? miért? ettől neked jobb lesz?

2012. dec. 31. 22:22
 5/8 anonim ***** válasza:

3

Te mazochista vagy?öngyötrés?

2012. dec. 31. 22:23
 6/8 anonim ***** válasza:
hát nem, nem vagyok az, szenvedek, de nem olyan könnyű egy kapcsolatból csak úgy kisétálni. Tudod van egy papír is köztünk, meg a bankkal egy több milliós szerződésünk.
2013. jan. 1. 10:34
 7/8 anonim ***** válasza:

6

És?

2013. jan. 1. 10:42
 8/8 webede válasza:
Ott a pont!
2017. jan. 8. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!