Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak szamar mi az utolso alkalom, amig gyereket lehet illetve meg erdemes vallalni?
Férfiként a 40-45 éves kor még okés.
Viszont mindketten tudjuk hogy mennyi Magyarországon a férfiak átlag életkora, tehát vigyázz az egészségedre, ha még szeretnéd ismerni a gyereke(i)det felnőtt korúként.
Szerintem a maximum a 40!
Apám 42 évesen lett apa, és 56 évesen meghalt szívrohamban. Az volt a harmadik, az el is vitte.
14 éves korom óta félárva vagyok.
Most anyám is már elmúlt 60, én pedig még csak 20 vagyok. Arról fog szólni az életem, hogy őt ápolom, mert már elég beteges, és kezd elbutulni is, semmit se tud elintézni egyedül. El se költözhetek, egyedül nem tudná magát ellátni, és eltartani se. Ezt pedig egy pasi sem fogadja el.
Most úgy érzem, hogy tönkretették az egész életem azzal, hogy túl későn vállaltak gyereket.
Az mindennapos eset volt, hogy a nagyszüleimnek nézték őket, és mindig is tök cikinek tartottam, hogy nekem 10-15 évvel idősebb szüleim vannak, mint a többieknek. Nagyon irigyeltem azokat, akiknek baráti volt a viszonya a szülőkkel. Túl nagy volt a generációs szakadék. Végül is ez most is az.
Ha ez neked számít, hogy a leendő gyerekednek is jó legyen, akkor 40 éves korig vállalj családot, később már inkább ne.
Ha már most így parázol, akkor már be is kattantál!
Csak lazán....
Nem volt tervezve, de a legkisebbik 49 éves koromban született - egy tündér!
6:
Ezzel tényleg csak két gond van.
1. Apu a gyerek fiatalabb korában hal meg. Most nem az egyéni eseteket nézem, hanem az átlag alapján mondom, hogy meddig élnek a magyar férfiak. Szar lenne úgy menni a gyereknek az érettségi bankettre, hogy apu temetéséről jött. (A magyar férfiak átlagéletkora)
2. Szülői energiák a gyereknevelésben. Vajon ugyan annyi ereje, energiája lesz foglalkozni a 60 éves apunak a kisgyerekkel, mint lett volna fiatalabb korában? Ugyanúgy viszi őt apa-gyerek programokra, ugyanúgy rúgja vel a bőrt, ad neki az élethez valóban hasznos tanácsokat így hogy két generációnyi különbség van közöttük?
#8-as. Neked jó, h bearanyozza idősödő napjaidat, de neki jó lesz-e esetleg gyermekkorban árván maradni?...
Itt a kérdés az optimális apává válás idejét célozza, meddig nem csúszik le róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!